Je merk of bedrijf nog meer een podium geven? Bring it live! Een (hybride) event is ideaal om het imago van je bedrijf of de teamspirit te boosten, een product te lanceren of de loyaliteit van je klanten te stimuleren. Als ervaren full-service eventbureau helpen we je met sterke concepten en een vlotte organisatie van je bedrijfsevent, personeelsfeest, beursdeelname of incentive een unieke en boeiende belevenis te maken.

Beurzen

Een professionele beursorganisator is van goudwaarde om een expositie in goede banen te leiden. Van standenopbouw tot bewegwijzering: wij kennen de kneepjes van het vak en gaan altijd voor een geslaagde beursbelevenis, en niet alleen voor de bezoekers.

Lees meer

Congressen

Wil je klanten, relaties, prospecten of andere doelgroepen samenbrengen rond een bepaald thema? Dan is een congres of seminarie de ideale manier om dat te doen. Met de juiste checklist bij de hand leiden we jouw evenement met plezier in goede banen.

Lees meer

Events

Plan je een bedrijfsevenement? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben de ervaring in huis om onvergetelijke corporate events te organiseren in alle maten, soorten en gewichten. Van een teambuilding tot een personeelsreceptie en alles daartussenin.

Lees meer

Hybride events

Hoe organiseer je een productlancering, congres of ander zakelijk evenement als je je publiek moeilijk ter plaatse krijgt? Hoe hou je contact met klanten en stakeholders als ze niet fysiek aanwezig kunnen zijn op jouw event? Een hybride event biedt de oplossing.

Lees meer

Incentives

Hoe houd je je personeel gemotiveerd, je zakenrelaties opgetogen en je klanten trouw aan je merk? Tevredenheid is één van de basispijlers van een succesvolle onderneming, en die tevredenheid kan gestimuleerd worden aan de hand van passende bedrijfsincentives.

Lees meer

Roadshows

Wil je je producten voorstellen daar waar je doelgroepen zijn? Bij een verdeler, in de winkel of op een andere locatie? Dan is een roadshow het ideale marketinginstrument. Hoe je dat het best aanpakt? Logistiek, creatief en communicatief? Dat vertellen wij je graag.

Lees meer

Standenbouw

Hoe val je tijdens een beurs op tussen al die exposanten en trek je bezoekers naar jouw stand? Hoe spring je in de winkel eruit met je product? Onze standenbouwers hebben het antwoord om van je stand of winkelopstelling een aantrekkelijke lead magnet te maken.

Lees meer

Laat je inspireren

Enkele cases

Onze divisies

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je benieuwd naar onze live stories? Wil je weten met welke tools we jouw verhaal naar je doelgroepen kunnen brengen om hen een boeiende belevenis te bezorgen? Dan moeten we elkaar dringend eens ontmoeten... live!

Pieter


 

Bij verzending stem je in met zowel ons privacybeleid als de reCAPTCHA bescherming van deze site met de Google Privacy Policy en Terms of Service.