Waardevolle leads genereren?
Zo trek je online de aandacht

Zoekmachinemarketing of Search Engine Marketing (SEM) is essentieel als je je website hoog en zichtbaar in Google wil positioneren en de traffic naar jouw website wil stimuleren. Hoe je dat doet? Met betaalde advertenties of kwalitatieve content? We lead the way.

SEA in Google

Wat is SEA? Met Search Engine Advertising verschijnt jouw boodschap op een zichtbare plaats boven of onder de organische zoekresultaten in Google. Samen met onze online marketeers kijken we welke zoektermen het interessantst zijn om rond te adverteren. Door vervolgens de rapportage uitvoerig te analyseren en je campagne verder te optimaliseren trekken we zo al snel de juiste leads aan.

SEO-websites

SEO of Search Engine Optimization optimaliseert de ranking van je website in de zoekresultaten door kwalitatieve content te creëren. Doel: gevonden worden op de juiste zoektermen. Let wel: organisch scoren vraagt tijd en inzicht. Onze SEO-specialisten helpen je daarom met de juiste tips&tricks de content te verbeteren en de zichtbaarheid van je website in de zoekmachines te verhogen.

Ads op YouTube

YouTube blijft een razend populair medium. Adverteren op dit videokanaal is dan ook altijd interessant. Hoe je dat het best aanpakt? Met bumper ads, skippable of non-skippable ads? Onze digital marketeers kijken samen met jou welke manier van adverteren op YouTube de meeste views en hoogste visibiliteit voor je merk oplevert.

Display advertising

Wil je de aandacht voor je merk efficiënt boosten? Een product in de kijker zetten of meer awareness creëren rond je bedrijf of een van je diensten? Dan is display advertising op externe websites een doeltreffende manier om relevante doelgroepen te bereiken, naar je website te trekken en de conversie te stimuleren.

Welke kanalen activeren we
in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en via welke kanalen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten