Mensen vinden steeds makkelijker hun weg naar de webwinkel. 

De drempel om een webshop te bezoeken en producten of diensten online te kopen ligt dan ook lager dan ooit. 
Wil je meesurfen op het succes van e-commerce en je digitale business extra power geven? 

Wij helpen je de stap te zetten!

Contact opnemen

Hoe start ik een webshop?

Onze collega Maïkel en professor Earnest van de Earnieland E-cademy nemen je graag mee in de wondere wereld van e-commerce.

In deze eerste aflevering komen volgende zaken aan bod: Wat zijn je opties? Hoe begin je eraan? Hoe onderscheid je jezelf? Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? ... Moraal van het verhaal: bezint eer ge begint.

Bekijk de episode en ga aan de slag me je eigen webshop!

E-commerce ingepast in jouw digitale communicatiestrategie

Voor wie producten en diensten via de traditionele saleskanalen verkoopt, is e-commerce bijzonder interessant. Dat is ondertussen duidelijk. Ingepast in jouw digitale strategie en met de juiste technieken ontwikkeld, ligt een meerverkoop zo voor het grijpen.  O ja, als je niet vergeet verhelderend en creatief te communiceren… 

Je moet mensen nu eenmaal overtuigen om jouw webwinkel te bezoeken

Wij maken je webshop van A tot Z

Hoe begin je eraan? No worries. Wij bouwen je webshop op maat van jouw activiteiten en van A tot Z. Onze e-commerce experten peilen via een intakegesprek eerst naar jouw wensen. Zo krijgen we inzicht in wat je wil (verkopen) en welke verwachtingen je hebt. We maken vervolgens een status op van het digitale framework waarin je werkt en kijken hoe we je e-business daarin kunnen integreren. Pas daarna starten we met het design en de ontwikkeling. En ook dat gebeurt in nauw overleg met jou. Jij bent de klant, en de klant is…

De klant is koning… ook in de webwinkel!

Yep. Net zoals in elke fysieke winkel, staat ook in de webwinkel de klant centraal. We doen er daarom alles aan om je bezoekers een aangename shoppingervaring te bieden. Producten zoeken, bekijken en bestellen? We zorgen dat de userflow smooth verloopt en het UX-design de gebruikers vlot naar de kassa leidt.

 

 

Integratie met externe systemen boost je sales

Een mooi design of een gebruiksvriendelijke navigatie alleen zijn niet voldoende om van je webwinkel een succes te maken. Door jouw e-commerce te koppelen met externe systemen stroomlijnen we je activiteiten nog meer. Denk aan een koppeling met een veilige betalingsmodule zoals Mollie. We kijken ook welk Product Information Managament-systeem  (PIM) voor jou het meest geschikt is om o.a. je stock efficiënt te beheren en hoe en welke logistieke services je best aanbiedt via, bijvoorbeeld, Sendcloud. 

Last but not least onderzoeken we langs welke kanalen je je webshop extra kan promoten. E-mailmarketingtools zoals Mailchimp, Mautic en Hubspot of social media integratie voor Social Shopping?
Het kan allemaal!

Social shopping?

Follow us!

Je producten rechtstreeks verkopen via de sociale media, zonder bezoekers af te leiden naar een webshop, is booming business.  Social commerce wint aan populariteit. Het is dan ook heel aantrekkelijk om je webwinkel te linken aan je Facebookpagina of Instagramprofiel. 

Begin je pas, check dan Facebook Marketplace uit (het vroegere Etsy en eBay). En ook Google kan je e-commerce activiteiten flink boosten met o.a. Google shopping ads. Advies nodig om met social shopping te starten?  Follow us!

Hoe verhogen we je omzet nog meer?

Eenmaal je het lintje van je webwinkel hebt doorgeknipt, begint het echte werk: verkopen. Om je een klare kijk te geven op je e-commerce prestaties, hebben we maar één raad: meten is weten. Dat doen we dan ook! We monitoren je webshop met rapportagetools zoals Google Analytics en stellen gerichte dashboardings samen. Op basis van die cijfers kijken we of er nood is aan verdere optimalisatie en of we je online marketing en/of social media advertising moeten bijsturen. Misschien kan video marketing of influencer marketing je e-commerce verhaal nog versterken? Let’s power up your sales!   

Wil je meesturen op het succes van e-commerce en je digitale business extra power geven?
Wij helpen je de stap zetten!

Let’s work together!

Boost je digitale communicatie

Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, ontwikkelen we de digitale tools die jouw online prestaties boosten! De creatie van jouw website, web applicatie of zelfs een loyalty platform. Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?