E-commerce versterkt je sales

In lijn met je digitale strategie

Voor wie producten en diensten via de traditionele saleskanalen verkoopt, is e-commerce bijzonder interessant. Dat is ondertussen duidelijk. Ingepast in jouw digitale strategie en met de juiste technieken ontwikkeld, ligt een meerverkoop zo voor het grijpen.

Vertel ons jouw uitdaging

Wij maken je webshop van A tot Z

Hoe begin je eraan? No worries. Wij bouwen je webshop op maat van jouw activiteiten en van A tot Z. Onze e-commerce experten peilen via een intakegesprek eerst naar je wensen. Zo krijgen we inzicht in wat je wil (verkopen) en welke verwachtingen je hebt.

We maken vervolgens een status op van het digitale framework waarin je werkt en kijken hoe we je e-business daarin kunnen integreren. Pas daarna starten we met het design en de ontwikkeling. En ook dat gebeurt in nauw overleg met jou. Jij bent de klant, en de klant is…

Klantgerichte aanpak

Net zoals in elke fysieke winkel, staat ook in de webwinkel de klant centraal. We doen er daarom alles aan om je bezoekers een aangename shoppingervaring te bieden. Producten zoeken, bekijken en bestellen? We zorgen dat de userflow smooth verloopt en het UX-design de gebruikers vlot naar de kassa leidt

Vertel ons jouw uitdaging

Wil je meesturen op het succes van e-commerce en je digitale business extra power geven?
Wij helpen je de stap zetten!

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je graag eens praten over hoe we jouw organisatie digitaal kunnen helpen accelereren? Laten we erover praten.

Maïkel

Bij verzending stem je in met zowel ons privacybeleid als de reCAPTCHA bescherming van deze site met de Google Privacy Policy en Terms of Service.