Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres. Wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt. Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou.

Bekijk de vacatures

Wat wil jij bij ons doen?

 

Social Media & Content Marketeer

Voor onze vestiging in Brugge zijn wij op zoek naar een Social Media & Content Marketeer (m/v) die ons team kan versterken. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van social media en content marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Read more

ICT en Support medewerker (m/v)

Je bent een computer geek die uitblinkt in probleemoplossend denken. Software installeren & updaten, servers up & running houden, je collega’s helpen bij technische bugs, onze online Support-afdeling versterken. You love it.

Read more

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Read more

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.
Overtuig je ons van je talent?

Let op: al onze stages gaan uitsluitend door in ons hoofdkantoor in Brugge.

KIES JE STAGERICHTING