Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

Digital Marketeer On-Site (m/v)

Ben je een wizard op vlak van digital marketing? Zet je graag je tanden in het maximaliseren van de digital performance van klanten? Heb je een eerste ervaring in content of online marketing maar wil je naar de next level? Met zelfstandigheid én geback-upt door een team van expert-collega’s? Yes to all? Word dan Digital Marketeer On-Site en geef de online marketingstrategie van onze klanten – en je carrière – extra power!

Read more

Social Media & Content Marketeers (m/v)

Wij zijn op zoek naar Social Media & Content Marketeers die ons team kunnen versterken. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van social media en content marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Read more

Account Manager D’M&S Antwerpen (m/v)

Je bent zot van A, een supergrave marketeer en een vlotte prater die met veel flair geïntegreerde communicatiecampagnes aan de m/v brengt én in goede banen leidt. Super!

Read more

Senior event manager (m/v)

Je bent een eventtalent mét ervaring. Flexibel, proactief, verantwoordelijk, collegiaal, stipt en stressbestendig. Je goochelt met ideeën en bokst vlotjes overtuigende presentaties in elkaar. Je volgt je projecten - en budgetten! - van a tot z op. Yes to all? Welkom bij Eventique in Brugge!

Read more

(Junior) Online Marketeers (m/v)

Keywordanalyse, SEO, Online Advertising, Social Media advertising, e-mailmarketing, marketing automation. Ben je nog aan het lezen? Dan begrijpen we elkaar en ontmoeten we je graag eens in Brugge.

Read more

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Read more

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge.

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren