Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

HR Manager

Om onze zotte bende te helpen managen en motiveren, en om nieuw talent aan te trekken, zoeken we een HR Manager in Brugge met su-per-veel people skills voornamelijk op soft HR level.

Lees meer

Senior Designer/Vormgever

Voor de verdere uitbouw van onze creatieve studio in Brugge zijn wij op zoek naar een Senior Designer/Vormgever.

Lees meer

Account Manager Digital

Ben je hands-on en gek van online communicatie? Zoek je een voltijdse job? Dan voel je je vast thuis bij D|M&S in Brugge.

Lees meer

Content & Social Media Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content & Social Media Marketeer die ons team in Antwerpen kan versterken. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van content creatie & marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Lees meer

Content & Social Media Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content & Social Media Marketeer die ons team in Brugge kan versterken. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van content creatie & marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Lees meer

Digital Strategist

De impact van online campagnes analyseren? SEO, CRO, SEA... hebben geen geheimen voor jou? Dan kan jij als Digital Strategist ons online marketingteam in Brugge vast versterken!

Lees meer

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Lees meer

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: Al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge. Bij code rood door Corona zal de stagiair van thuis moeten werken aan zijn/haar stage-opdracht.

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren