Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al 40 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Lees meer

Sales Assistant

Ter ondersteuning van ons salesteam in Brugge zoeken we een enthousiaste Sales Assistant (m/v/x) met veel overtuigingskracht en commerciële flair.

Lees meer

Creatieve Digital Marketeer

Ben jij een gepassioneerde Digital Marketeer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij D|M&S Brussel zijn we op zoek naar een creatieve geest om ons nieuwe kantoor in Tour & Taxis te versterken!

Lees meer

Flexijobbers Eventique

Ben je op zoek naar een flexijob in de evenementenwereld? Dan ben je bij Eventique aan het juiste adres!

Lees meer

Digital Marketeer

Om ons enthousiaste onlinemarketingteam in Brugge te versterken, zoeken we een Digital Marketeer.

Lees meer

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: Al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge.

Erkend Printmedia stagebedrijf

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren