Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

Content & Social Media Marketeer Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een Content & Social Media Marketeer die ons team kan komen versterken in Antwerpen. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van content creatie en marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Lees meer

Account/Business Manager Antwerpen

Om ons team in Antwerpen te versterken, zoeken we een ervaren en enthousiaste Account/Business Manager (m/v/x) met commerciële skills.

Lees meer

Concept Creative

Je bedenkt straffe concepten die perfect tegemoetkomen aan de verwachtingen van de klant (maar hem liefst ook van zijn sokken blazen). Om ons kantoor in Brugge te versterken zoeken we een Concept Creative.

Lees meer

Young Talent Programme

D|M&S is op zoek naar jong digitaal talent met frisse marketingideeën en veel goesting om jouw en onze grenzen te verleggen!

Lees meer

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Lees meer

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: Al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge.

Erkend Printmedia stagebedrijf

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren