Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

Account Manager Brugge

Ben je een geboren commercieel talent, gek van communicatie? Hou je zowel van drukwerk als digitaal verspreide content? Zoek je een vaste job dichtbij?

Lees meer

Account Director Brugge

Ben je een geboren adviserend & strategisch talent, gek van communicatie? Hou je zowel van drukwerk als digitaal verspreide content? Zoek je een vaste job dichtbij?

Lees meer

Business Manager Influencer Marketing

Voor onze Influencer Marketing service zijn we op zoek naar een business manager met het talent en de drive om gerichte leadstrategieën op te stellen en met succes om te zetten in – beep! – sales. Helemaal jouw ding?

Lees meer

Digital Marketeer in Antwerpen, Brugge of Brussel

Ben je gek op digital marketing? En volg je je onlinezaakjes altijd mooi op? Dan kan jij met jouw skills van Digital Marketeer ons onlinemarketingteam vast extra power geven!

Lees meer

Performance Marketeer

De impact van online campagnes analyseren? SEO, CRO, SEA... hebben geen geheimen voor jou? Dan kan jij als Performance Marketeer ons online marketingteam in Brugge vast versterken!

Lees meer

Content & Social Media Marketeer

Wij zijn op zoek naar een Content & Social Media & Marketeer (m/v/x) die ons team kan versterken. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van content creatie en marketing? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Lees meer

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Lees meer

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: Al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge. Bij code rood door Corona zal de stagiair van thuis moeten werken aan zijn/haar stage-opdracht.

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren