Ben je op zoek naar een job in de communicatie? Sorry, verkeerd adres - wij bieden je hier wél graag een boeiende uitdaging. Eentje die je carrière een boost geeft. Klinkt lekker? Dat is het ook: bij ons vind je zotte collega's, free coffee en opdrachten waarvoor je elke dag met plezier uit je nest kruipt.

Goesting? Check onze vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou. Of kom eerst meer te weten over ons.

Wat wil jij bij ons doen?

 

Project Manager Web

Ben jij een gedreven Project Manager met een passie voor web-en applicatieprojecten? Wil je met enthousiasme diverse online projecten leiden waarbij je verantwoordelijk bent voor planning, coördinatie en oplevering?  Solliciteer dan op onze vacature Project Manager Web om ons team in Brugge te versterken!

Lees meer

Video Graphic Director/ Producer

Krijg je een kick van het bedenken, ontwerpen en produceren van video- en motion graphic content & sta je te springen om verschillende fijne producties voor te bereiden? Solliciteer dan snel voor onze vacature Video Graphic Director/ Producer om ons team in Brugge te versterken!

Lees meer

Account Manager Antwerpen

Heb je zin om reclamecampagnes te coördineren van A tot Z? We zoeken nog een Account Manager om ons team in Antwerpen verder te versterken!

Lees meer

Project Manager Events

Je bent een eventtalent mét ervaring. Flexibel, proactief, verantwoordelijk, collegiaal, stipt en stressbestendig. Yes to all? Welkom bij Eventique!

Lees meer

Spontaan solliciteren

Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 35 jaar. We bedenken verfrissende concepten, die we uitwerken tot creatieve én resultaatgerichte campagnes, zowel offline, online als events.

Lees meer

Een creatieve en leerrijke stage?

Zitten je hogere studies er bijna op? Kriebelt het nu al om straks je intrede te maken op de arbeidsmarkt? Maar doe je dat het liefst met zoveel mogelijk bagage? D’M&S geeft je de kans de theorie in de praktijk te brengen tijdens een leerrijke en gevarieerde stage in een dynamische en creatieve omgeving.

Overtuig je ons van je talent? Kies je stagerichting!

 

Let op: Al onze stages gaan door in ons hoofdkantoor in Brugge.

Erkend Printmedia stagebedrijf

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen wat je zocht? Anders communiceren werkt. Dat bewijst D’M&S al meer dan 30 jaar. Strategie, creativiteit én technologie komt samen tot resultaatgerichte crossmediale campagnes.

Ben jij ervan overtuigd dat je daar je steentje toe kunt bijdragen? Let’s get in touch

Hier solliciteren