Meer leads?
Bouw je website uit tot een sales tool

Je website is je online visitekaartje. Ze draagt je corporate imago uit en biedt je doelgroepen precies wat ze zoeken.

Maar hoe maak je je site aantrekkelijk voor bezoekers? En vooral: hoe zorg je ervoor dat ze je makkelijk vinden én verleid worden tot conversie? Wij tonen je de weg.

Een webtraject op maat

Als digital agency zijn we vertrouwd met het bouwen van websites. We hebben de expertise om commerciële en corporate websites te ontwikkelen op maat van je bedrijf, merk of product. Technisch top en in een aantrekkelijk design.

Hoe we daarvoor te werk gaan? Alles begint met een grondige analyse…

Technische en functionele analyse

Voor we beginnen aan het (ver)bouwen van je website luisteren we naar wat jij ermee wil aanvangen. Alles start dus met een verkennend gesprek waarin we jouw wensen nauwgezet en in detail overlopen.

Met deze input doen we research naar je doelgroep en zijn (online) gedrag en verwachtingen. Vervolgens maken we een technische en functionele analyse en een eerste aanzet tot een informatiearchitectuur, zeg maar het plan voor je website.

Aandacht voor UX

Bij het uittekenen van de blauwdruk voor je website, is een goede user experience (UX) cruciaal. Je wil bezoekers toch een aangename gebruikerservaring en jezelf meer leads bezorgen? Dat kan door aandacht te besteden aan:

  • Een duidelijke navigatie en structuur
  • Een aantrekkelijk webdesign
  • Heldere en relevante content
  • Conversiegerichte call-to-action buttons

Met behulp van wireframes schetsen we je alvast hoe de structuur en de flow van je website er zal uitzien. We testen en verbeteren daarbij de verschillende userflows en ontwikkelen op basis hiervan doorgedreven prototypes.

Webdesign trekt aan

Eenmaal de structuur goed zit, gaan onze designers aan de slag. We geven je website een look&feel die bezoekers aantrekt en een fijne surfervaring bezorgt. Voor het design baseren we ons op jouw huisstijl, al durven we evengoed buiten de lijntjes te kleuren.

By the way: bij het designen denken we niet in pagina’s, maar werken we met een designsysteem. Zo kan jij je website in de toekomst op een eenvoudige en consistente manier uitbreiden met nieuwe features of pagina’s.

We maken van je website een activerend online platform dat waardevolle leads genereert.

Technisch performante site

Voor het produceren van je website vertrouwen we op het open-source CMS systeem Drupal.

Waarom? Het is een stabiel besturingssysteem waarmee je de content van je site eenvoudig kan beheren. Dankzij het modulaire karakter van Drupal kan je je site later ook makkelijk uitbreiden. Je website is dus meteen futureproof.

Trouwens: om je site technisch performant te houden, zetten we de nodige tools op voor het monitoren van je website. Zo kunnen we relevante data verzamelen en je site in de toekomst verder optimaliseren.

Alle digitale knowhow in huis

Online of social media advertising, content marketing, influencer marketing, videomarketing, e-mailmarketing, remarketing, marketing automation…

Om je doelgroepen en doelen te bereiken, zetten we de digitale tools in die jouw online prestaties boosten! Benieuwd welke mix bij jou past?

Maak een afspraak

of plan een videocall

Boost je digitale communicatie

Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, ontwikkelen we de digitale tools die jouw online prestaties boosten! De creatie van jouw website, web applicatie of zelfs een loyalty platform. Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?