Voor sportclubs en andere verenigingen is een efficiënte ledenadministratie essentieel. Ledenbeheer.be biedt hen daartoe het ideale platform. Wij gaven de website recent een inhoudelijke, functionele en stilistische upgrade met de focus op UX en mobile first.

Content & UX

Tot voor kort was Ledenbeheer.be een louter informatieve website. Om die te transformeren naar een eigentijds, functioneel en interactief digitaal platform gaven we de user experience, na een grondige UX-analyse, een flinke boost. Bovendien voorzagen we de site ook van extra features en content. Die inhoud is dankzij de implementatie van Drupal CMS voortaan alvast een stuk eenvoudiger te beheren en up-to-date te houden.

Nieuwe features

Omdat 80 procent van de bezoekers Ledenbeheer.be raadpleegt vanop een mobiel toestel, stond bij onze developers mobile first bovenaan het to-dolijstje. Daarnaast integreerden we een aantal opvallende features in de nieuwe site zoals:

  • een dynamische tariefpagina met een slider waarop de prijs wordt getoond per aantal leden. Verder voegden we ook een FAQ-pagina toe
  • de mogelijkheid om een demo aan te vragen
  • een aparte pagina voor leden van een club.
  • In de secundaire navigatie kwam er ook een extra tabje met ‘Handleidingen’.
  • Een overzicht van alle administratieve pakketten en handleidingen die Ledenbeheer.be aanbiedt, heb je vanaf nu zo gevonden.

Hadden we al gezegd dat gebruiksgemak centraal stond?

Check: www.ledenbeheer.be