De website van Levi Party Rental, gespecialiseerd in de verhuur van feestmateriaal, zit in het nieuw en bedient de bezoeker meer dan ooit op z’n wenken. Een Drupal-upgrade en enkele functionele optimalisaties later zijn de usability en de user experience top. De barconfigurator al geprobeerd?  Zeker doen!

Bye-bye Drupal 7, hello Drupal 10

Omdat Drupal 7, het contentmanagementsysteem waarin we de Levi Party Rental website hadden ontwikkeld, niet langer ondersteund werd, was een upgrade naar Drupal 10 aangewezen. De voordelen? Verbeterde beveiligingsfuncties en regelmatige updates en patches, maar het CMS ondersteunt ook nieuwere PHP-versies en geavanceerdere technologieën, wat resulteert in betere prestaties en compatibiliteit. En er is meer.

Optimale gebruikerservaring

Dankzij de upgrade naar Drupal 10 genieten bezoekers voortaan ook van een verbeterde gebruikersinterface, een vlotte toegankelijkheid en nieuwe functionaliteiten die het beheren van de content vereenvoudigen. Functioneel voorzagen we verder nog enkele optimalisaties:
 

  • De ticker banner bovenaan toont doorlopend de usp’s van Levi Party Rental.
  • Op het productoverzicht staan de categorieën nu ook bovenaan en niet enkel in de filters.
  • In de productfilter kwamen er ‘tags’ en ‘kleuren’ bij.
  • Productdetails, zoals vaste aantallen en gerelateerde producten of combinaties met andere producten, kunnen automatisch op basis van een categorie of manueel worden toegevoegd.
  • De zoekfunctie werd herwerkt.

E-commercemodule en barconfigurator

Een leuke extra in de nieuwe site is de e-commercemodule met productcategorisatie. Zo kan je snel en efficiënt een offerte aanvragen. Die wordt dan doorgestuurd naar het geconnecteerde ERP van Levi Part Rental en daar verwerkt. Producten worden trouwens ook uit het ERP-systeem getrokken, maar wel verrijkt binnen Drupal en eventueel gelinkt aan inspiratieprojecten. Last but not least, met de barconfigurator kan je zelf je eigen bar samenstellen, from scratch of vanuit bepaalde templates. Uitproberen? Check: www.levipartyrental.be.