Je neemt deel aan een beurs. Hoe val je dan op tussen al die andere exposanten en trek je bezoekers naar jouw stand? Of: je wilt in de winkel eruit springen met je product. Hoe doe je dat? Onze standenbouwafdeling Expose heeft de expertise om van jouw stand of winkelopstelling een aantrekkelijke lead magnet te maken!

Met meer dan 35 jaar ervaring in standenbouw en beursinrichting nemen we je volledige project in handen.

Verras met een creatief concept

Hoe trek je de aandacht op een (vak)beurs, congres of tentoonstelling, in een shop-in-shop, tijdens een opendeurdag of een ander evenement? Hoe communiceer je je corporate boodschap in een concrete fysieke ruimte?

Wij bedenken creatieve standconcepten die naadloos aansluiten bij jouw imago en je boodschap perfect overbrengen. In onze grafische studio ontwerpen we beursstanden in 3D en ontwikkelen we al het nodige decoratiemateriaal: van muurposters en wand-, raam- en vloerstickers tot displays, interactieve zuilen en videowalls.


 

Logistieke service inbegrepen

Wil je je stand geleverd en opgebouwd zien in Brussel, Parijs of Milaan? Wij zorgen dat al het materiaal op tijd van beurs naar beurs geraakt en je stand mooi opgesteld en weer afgebroken wordt. Heb je zelf geen plaats om alles na gebruik op te slaan, dan bewaren wij alles voor jou in ons depot. Ook logistiek hoef je je dus geen zorgen te maken.

Welke live tools passen
in jouw marketingmix?

Hebben we je hier kunnen inspireren met onze live stories? Wil je weten met welke tools we jouw verhaal naar je doelgroepen kunnen brengen om hen een boeiende belevenis te bezorgen? Dan moeten we elkaar dringend eens live ontmoeten...

Contacteer onze experten