Elia Group wilde het potentieel van offshore windenergieproductie in de kijker zetten. En waar kon dat beter dan aan de kust. Wij organiseerden het evenement voor een select groepje stakeholders in de haven van Oostende en maakten er een boeiende belevenis van.

Sfeervol tentendorp
in de haven

Voor de eerste editie van de Offshore Innovation Day bracht netbeheerder Elia Group specialisten uit verschillende sectoren samen in Oostende.
In de haven hadden we daartoe een sfeervol tentendorp opgebouwd met genoeg ruimte voor het houden van voordrachten en een debat rond hoe innovatie de offshore energieproductie nog meer de wind in de zeilen kan geven. We voorzagen ook standen waar de deelnemende bedrijven hun nieuwste offshore technologieën konden voorstellen en ervaringen uitwisselen.

All-in eventservice met een
streepje muziek

Onze eventteams leidden de volledige organisatie van het stakeholderevent in goede banen. De 150 aanwezigen, onder wie ook burgemeester van de badstad Bart Tommelein, genoten er van boeiende presentaties en demonstraties te land, ter zee en in de lucht. Als tussendoortje trakteerden we hen bovendien op een gesmaakt optreden van Wim Opbrouck. Hoeft het gezegd dat we met dit evenement Elia Group en zijn gasten moeiteloos omver hebben geblazen?