Om de contacten met zijn eigen en internationale leveranciers aan 
te scherpen en in primeur de nieuwe dubbeldektrein van de NMBS voor te stellen, zetten we voor Alstom een geslaagd netwerkevent op de rails.

Suppliers Day in Brugge

Op dinsdag 17 mei onthulde Alstom, het voormalige Bombardier, een nieuw treinstel op zijn productiesite in Brugge. Daar, en in zijn andere vestigingen, is het volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe-generatiesystemen die voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van spoorwegbeheerders en passagiers. Om zijn lokale en internationale leveranciers in primeur te laten kennismaken met de eerste van de 98 gloednieuwe M7 dubbeldektreinen van de NMBS zetten we een zonovergoten launch event op de rails.

1 event, 2 locaties

Alstom maakte van de lancering gebruik om de band met zijn leveranciers aan te halen en hen te motiveren. Het evenement had dan ook een sterk inhoudelijk luik. Daarvoor ontvingen we de 150 genodigden in de multifunctionele eventruimte van het naburige VTI-schoolgebouw en trakteerden hen er op een ontbijt en presentaties. Daarna reden we de gasten met elektrisch aangedreven golfkarretjes naar de site van Alstom vlakbij voor een rondleiding met gids en een sneak visit aan het M7 treinstel. Een healthy lunch met netwerkmoment sloot de dag af. De teams van onze eventafdeling Eventique leidden alles in goede banen.