Communiceren via mediakanalen

Welke communicatiemiddelen zet je in om je verhaal tot bij de juiste doelgroep te brengen? Via welke mediakanalen verspreid je je boodschap het best? Print, online, de socials, instore, outdoor? En op welk moment? Kortom, hoe organiseer je je campagne voor een optimale respons en een maximaal profijt? Onze mediaplanners maken jou wegwijs en helpen zo je merkverhaal zonder omwegen onder de aandacht van jouw publiek te brengen.

Influencer marketing

Influencer marketing is een volwaardige marketingtool. Maar hoe zet je het in? Welke influencer heeft het perfecte profiel om aandacht te creëren voor je merk en je doelgroepen te ‘beïnvloeden’? Onze digital experts tonen de weg.

Lees meer

Social media advertising

De interactie met je doelgroepen vergroten? De brand awareness boosten? Je producten showen? Conversies genereren? Social media advertising is het antwoord. Via de socials verspreid je immers heel gericht de juiste boodschap naar het juiste publiek.

Lees meer

Sportmarketing

Sport verbindt. Sport is emotie. Passie. Beleving. Sport scoort bij een breed publiek én in de media. En dat creëert kansen voor bedrijven die hun (merk)naam top of mind willen krijgen. Met de juiste dosis sportmarketing helpen wij je brand meer power te geven.

Lees meer

Pers

Je hebt nieuws te vertellen: je lanceert een product, breidt uit en zoekt medewerkers of je wil een evenement in de kijker zetten. Door er een goed verhaal met nieuwswaarde rond te maken, kan je mensen (en journalisten) echt naar jou doen luisteren.

Lees meer

Search engine marketing

Zoekmachinemarketing of Search Engine Marketing is een must om je website hoog en zichtbaar in Google & co. te positioneren en de traffic naar je website te stimuleren. Hoe je dat doet? Met betaalde advertenties of kwalitatieve content? We lead the way.

Lees meer

Above the line

Wie gehoord, gezien en gevonden wil worden, moet adverteren. En dat doe je maar beter met een goed geplande mediastrategie. Hoe je dat efficiënt aanpakt? Online, maar zeker ook via klassieke en soms al even innovatieve media zoals print, radio, tv en outdoor.  

Lees meer

Welke kanalen activeren we in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en via welke kanalen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten

Laat je inspireren

Enkele cases

Onze divisies

Samen jouw project uitwerken?

Vincent


 

Bij verzending stem je in met zowel ons privacybeleid als de reCAPTCHA bescherming van deze site met de Google Privacy Policy en Terms of Service.