Wat kunnen we voor je doen? Als full-service agency vind je hier alles om je communicatie crossmediaal te versterken. Offline, digitaal en live. We vullen elk facet van je marketingcommunicatie creatief en efficiënt in. Dat we daarbij kunnen rekenen op onze 8 expertdivisies speelt nog meer in je voordeel.

1 groep met 8 expertdivisies

Binnen de D’M&S communicatiegroep hebben we 8 in-house divisies die elk vanuit hun eigen expertise je offline, digitale en live communicatie helpen te versterken.

PrintComm

Print is een blijver. Ook in digitale tijden behouden gedrukte dragers zoals brochures, magazines, catalogi, leaflets of verpakkingen hun aantrekkingskracht en waarde.

Eventique: events

Eventique, een vaste waarde in de Belgische eventsector, organiseert bedrijfsevenementen, congressen en seminaries, hospitality, incentives, roadshows en beurzen waar beleving centraal staat.

Influencernetwork

Met een sterk verhaal en iemand die het overtuigend brengt, kom je al een heel eind. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van de online shoppers al eens iets kocht na een aanbeveling door een… influencer.

Earnieland

Earnieland is een platform waar je je kunt registreren om eenvoudig kortingen te ontvangen en direct met korting te winkelen in je favoriete shops.

Pressworld: Content en pers

Pressworld verzorgt je content, influencer en videomarketing en scherpt je persrelaties aan.

Claeyscomm: Publishing

ClaeysComm biedt je een publishing service waarbij jij de touwtjes in handen houdt en ervaren grafische medewerkers je publishing opdrachten snel en correct uitvoeren.

Expose: Beurs en stand

Expose ontwikkelt beursstanden, shop-in-shops en winkelinterieurs die er visueel, technisch en communicatief uitspringen.

Plantfocus

Als kweker, tuincentrum of bloemist kun je creatieve en informatieve labels voor je planten bestellen in onze webshop, waar wij alles op maat ontwerpen, drukken en leveren.

Allcos

Van cloud-gebaseerde websites, portalen, een intranet, ERP-geïntegreerde klantendashboards tot online engagement en e-commerce platformen.

Westsite

Westsite is gespecialiseerd in webdesign en het ontwikkelen van software voor het internet

On-site professionals

Verhoog je sociale media prestaties, websiteverkeer en klantinzicht door een D’M&S Professional in te schakelen voor succesvolle digitale uitdagingen.