Wat kunnen we voor je doen? Als full-service agency vind je hier alles om je communicatie crossmediaal te versterken. Offline, digitaal en live. We vullen elk facet van je marketingcommunicatie creatief en efficiënt in. Dat we daarbij kunnen rekenen op onze 8 expertdivisies speelt nog meer in je voordeel.

1 groep met 8 expertdivisies

Binnen de D’M&S communicatiegroep hebben we 8 in-house divisies die elk vanuit hun eigen expertise je offline, digitale en live communicatie helpen te versterken.

Webcomm

Jouw web applicatie, cloud platform of mobiele app op maat van je organisatie voor een optimale gebruikerservaring.

www.webcomm.be

PrintComm

Print is een blijver. Ook in digitale tijden behouden gedrukte dragers zoals brochures, magazines, catalogi, leaflets of verpakkingen hun aantrekkingskracht en waarde.

www.printcomm.be

Eventique: events

Eventique, een vaste waarde in de Belgische eventsector, organiseert bedrijfsevenementen, congressen en seminaries, hospitality, incentives, roadshows en beurzen waar beleving centraal staat.

www.eventique.be

Influencernetwork

Met een sterk verhaal en iemand die het overtuigend brengt, kom je al een heel eind. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van de online shoppers al eens iets kocht na een aanbeveling door een… influencer.

www.influencernetwork.be

Earnieland

Online shopping is booming business. De consument is er helemaal mee weg en het aanbod groeit. Maar e-commerce is voor bedrijven niet alleen een aantrekkelijk verkoopkanaal. Met Earnieland bieden we je het ideale platform.

www.earnieland.be

Pressworld: Content en pers

Pressworld verzorgt je content, influencer en videomarketing en scherpt je persrelaties aan.

www.pressworld.be