Wat kunnen we voor je doen? Als full-service agency vind je hier alles om je communicatie crossmediaal te versterken. Offline, digitaal en live. We vullen elk facet van je marketingcommunicatie creatief en efficiënt in. Dat we daarbij kunnen rekenen op onze 8 expertdivisies speelt nog meer in je voordeel.

1 groep met 8 expertdivisies

Binnen de D’M&S communicatiegroep hebben we 8 in-house divisies die elk vanuit hun eigen expertise je offline, digitale en live communicatie helpen te versterken.

Webcomm

Jouw website op maat ontwikkelen. Van budgetvriendelijke Click&Go sites tot complete online platformen.

www.webcomm.be

Earnieland

Online shopping is booming business. De consument is er helemaal mee weg en het aanbod groeit. Maar e-commerce is voor bedrijven niet alleen een aantrekkelijk verkoopkanaal. Met Earnieland bieden we je het ideale platform.

www.earnieland.be

Influencernetwork

Met een sterk verhaal en iemand die het overtuigend brengt, kom je al een heel eind. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van de online shoppers al eens iets kocht na een aanbeveling door een… influencer.

www.influencernetwork.be

Pressworld: Content en pers

Pressworld verzorgt je content, influencer en videomarketing en scherpt je persrelaties aan.

www.pressworld.be

Claeyscomm: Publishing

ClaeysComm biedt je een publishing service waarbij jij de touwtjes in handen houdt en ervaren grafische medewerkers je publishing opdrachten snel en correct uitvoeren.

www.claeyscomm.be

Eventique: events

Eventique, een vaste waarde in de Belgische eventsector, organiseert bedrijfsevenementen, congressen en seminaries, hospitality, incentives, roadshows en beurzen waar beleving centraal staat.

www.eventique.be

Videocomm: Video

VideoComm maakt corporate movies, commercials, infographic video’s en snackable filmpjes die views én leads opleveren.

www.videocomm.be

Expose: Beurs en stand

Expose ontwikkelt beursstanden, shop-in-shops en winkelinterieurs die er visueel, technisch en communicatief uitspringen.

www.expose.be