Versterk je merk met live communication!

Wil je het imago van je bedrijf opkrikken? Kan de teamspirit onder je medewerkers beter? Zoek je naar een originele manier om een product te lanceren of de loyaliteit van je klanten te stimuleren? Als ervaren eventbureau in Brugge helpen we je graag om van je bedrijfsevent, personeelsfeest, beursdeelname of incentive een echte live belevenis te maken om zo je merk nog meer uitstraling te geven. Let’s power up your event… and brand!

 

Wat is live communicatie?

Live communicatie gaat voor ons veel verder dan de organisatie van een evenement. Het begint al bij het nadenken over de opzet, de aanpak en de invulling ervan. Pas als we weten wat en wie je wil bereiken, kunnen we van je corporate event, beurs, personeelsfeest, hospitality event, incentive, team building of congres iets onvergetelijks maken. Met alles erop en eraan!

 

Breng jouw congres
personeelsfeest,
beursstand of incentive
naar een hoger niveau.

VR brengt de haven van Antwerpen dichter bij potentieel talent op de jobbeurs voor PSA Antwerpen. Bekijk de case

Beroepsvereniging Assuralia brengt jaarlijks alle verzekeringsondernemingen samen op hun sectorevenement. Bekijk de case en het filmpje.

Meer dan een vlotte service

Opvallen op een beurs? Een personeelsfeest dat swingt? Een bedrijfsopening vieren in stijl? Met zoveel projecten op onze teller kunnen we je een vlotte eventorganisatie garanderen. Maar we doen veel meer… We zoeken ook naar de gepaste locatie en decoratie, animatie en communicatie. Een origineel thema, visueel en grafisch mooi uitgewerkt. Verrassende acts. Een online registratieplatform. Een video om via je site of socialmediakanalen te delen. We verzorgen je event van a tot z.

Welke live tools passen
in jouw marketingmix?

Hebben we je hier kunnen inspireren met onze live stories? Wil je weten met welke tools we jouw verhaal naar je doelgroepen kunnen brengen om hen een boeiende belevenis te bezorgen? Dan moeten we elkaar dringend eens live ontmoeten...

Contacteer onze experten