Ontdek de meerwaarde van
live communicatie.

Wil je het imago van je bedrijf opkrikken? Kan de teamspirit onder je medewerkers beter? Zoek je naar een originele manier om een product te lanceren of de loyauteit van je klanten te stimuleren? Wij helpen je graag van je bedrijfsevent, personeelsfeest, beursdeelname of incentive een echte live belevenis te maken! Let’s power up your event?

Naar de sterren ... en er voorbij! Voor Eternit lanceerden we een duizelingwekkend Top Team Pro-event.
meer referenties

Meer dan een evenement

Live communicatie gaat voor ons veel verder dan de organisatie van een evenement. Het begint al bij het nadenken over de opzet, de aanpak en de invulling ervan. Pas als we weten wat en wie je wil bereiken, kunnen we van je corporate event, beurs, personeelsfeest, hospitality event, incentive, team building of congres iets onvergetelijks maken. Met alles erop en eraan!

Meer dan een vlotte organisatie

Opvallen op een beurs? Een personeelsfeest dat swingt? Een bedrijfsopening vieren in stijl? Met zoveel projecten op onze teller kunnen we je een vlotte eventorganisatie garanderen. Maar we doen veel meer… We zoeken ook naar de gepaste locatie en decoratie, animatie en communicatie. Een origineel thema, visueel en grafisch mooi uitgewerkt. Verrassende acts. Een online registratieplatform. Een video om via je site of socialmediakanalen te delen. We verzorgen je event van a tot z.


 

Concept, communicatie,
locatie en animatie.
Je event wordt een
onvergetelijke
totaalervaring!

Welke live tools passen
in jouw marketingmix?

Hebben we je hier kunnen inspireren met onze live stories? Wil je weten met welke tools we jouw verhaal naar je doelgroepen kunnen brengen om hen een boeiende belevenis te bezorgen? Dan moeten we elkaar dringend eens live ontmoeten…