Wil je de interactie met je doelgroepen vergroten? Dan is sociale media the way to go. Langs deze kanalen verspreid je heel gericht de juiste boodschap naar jouw publiek. Met grote kans op conversie. Zeker als je inzet op social media advertising.

Vertel je verhaal op Instagram en Pinterest

Instagram en Pinterest zijn the place to be als je je online bereik wil vergroten. Deze populaire socialmediaplatforms bieden je de mogelijkheid om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren aan je volgers. Ze werken imagoversterkend én zijn bovendien goed voor de vindbaarheid in Google. Hulp nodig bij het vertellen van je Instagram stories of het adverteren op Pinterest? Onze experten zetten je op weg.

Leer je doelgroepen kennen

via Facebook & Twitter

Door interactie met je publiek aan te gaan op Facebook of Twitter krijg je meer en beter inzicht in wie je doelgroepen precies zijn en wat ze van je vinden. Het laat je toe om de klantentrouw te verhogen, je imago te boosten en je dienstverlening aan te scherpen. Relevante berichten posten die doorlinken naar je website? Doen! Maar ook ads op Facebook helpen je online zichtbaarheid te versterken. Hetzelfde geldt voor Twitter.

Poets je LinkedIn profiel op

Socialmediacampagnes kunnen dus de zichtbaarheid van je bedrijf verhogen met het oog op conversie. Voldoende reden om ervoor te zorgen dat ook je LinkedIn-profiel overtuigt en de aandacht trekt van al die gebruikers (en toekomstige collega’s). Advertising comes next…

Blijf je leads volgen

met remarketing

Personen die je website al hebben bezocht, bepaalde productpagina’s of het contactformulier hebben geraadpleegd, zijn wellicht geïnteresseerd in jouw aanbod. Maar hoe zorg je ervoor dat ze nog eens langskomen? Hoe blijf je hun aandacht vasthouden bij elke stap in de customer journey richting conversie? Remarketing is het antwoord. Met deze techniek volgen we je bezoekers en proberen hen alsnog, bijvoorbeeld via bannering op andere sites, te overtuigen om terug te keren.

Benieuwd hoe we met social media advertising en een aangepaste content strategie je kunnen helpen je bedrijf, merk of producten top of mind te krijgen bij je doelgroepen? We luisteren…

Genereer meer views met

Videomarketing

  • We promoten je video op de sociale media met een post of een gerichte (betalende) advertentie. Zo vergroot je de kans op bestelling, contactaanvraag of andere conversies.
  • We maken je videoproductie SEO-proof en dus optimaal vindbaar voor zoekmachines.
  • We denken crossmediaal en verspreiden je video maximaal via elk daartoe geschikt kanaal (zie: een e-mailing naar klanten, prospects, partners of journalisten).

We verhogen je brand awareness met social media marketing

 

Welke kanalen activeren we
in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en via welke kanalen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten