Zet je doelgroepen in beweging

Mensen in beweging brengen, dat kan video als geen enkel ander medium. Op de socials, je website, op televisie of in de bioscoop, tijdens een event. Als animatie of tv-commercial, corporate movie of testimonial, tutorial of snackable movie. Professioneel gemaakt, met een sterk scenario en een vlekkeloze productie pak je je publiek altijd in.

Let's work together

 

Animatievideo

Wil je een complexe boodschap kort, krachtig en kristalhelder uitleggen? Dan gaat er niks boven een animatievideo. In onze studio maken we dynamische 2D- en 3D-animaties in de stijl die jou en je doelgroep het meest aanspreekt. Het storyboard? Ook daar tekenen we voor!

Bedrijfsfilm

Een corporate movie of bedrijfsreportage geeft je klanten, kandidaat-werknemers en andere doelgroepen een inkijk in het reilen en zeilen van je organisatie. Een bedrijfsfilm vertelt jouw verhaal en trekt de kijker daarin mee. Met dank aan een sterk scenario, een vloeiende beeldvoering en een perfect getimede montage. Ons videoteam maakt jouw bedrijfsvideo van acie tot cut.

Tv-commercial

Je merk in de kijker spelen? Dan is klassieke of online tv-reclame nog altijd een van de meest effectieve tools die je daarvoor kan inzetten. Zeker als je een creatieve twist geeft aan je commercial (humor werkt!) en je boodschap duidelijk in jouw branding verpakt. We tonen je met veel plezier hoe je dat het best aanpakt.

Instructievideo

Hoe werkt die actie of dat systeem? Hoe gebruik je dat product of die test? Met een instructievideo leg je het in 1-2-3 en stap voor stap uit. Ons videoteam helpt jou met het opstellen van een helder storyboard en verzorgt de volledige uitwerking. Een instructievideo maken? Wij weten hoe het moet.

Snackable movie

In een digitale wereld is de aandachtsspanne van kijkers korter dan ooit. Tik-tok en weg is je publiek. Je bouwt je video dus maar beter zo op dat de doelgroep je boodschap in enkele seconden kan verwerken én er meteen verlekkerd op is. Snackable movies of korte hapklare video’s maken is een kunst die onze digital video natives perfect verstaan.

3D-beeldvorming en -animatie

Van idee naar 3D? Het is voor onze 3D-designers een kleine stap. Je campagne visueel een extra dimensie geven met een 3D-model. Een driedimensionaal logo ontwerpen om er in je bedrijfsvideo mee uit te pakken. Een stand met 3D-software ontwikkelen zodat je elk detail ervan al op voorhand langs alle mogelijke hoeken kan bewonderen. Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken.

Creatieve power nodig?
Laten we afspreken

Benieuwd hoe we de aandacht van jouw doelgroep kunnen trekken? Hoe onze creatives je merk een boost kunnen geven met een krachtig conceptbeeld, een stijlvolle huisstijl, mooi vormgegeven brochures, frisse content voor je socials, een opvallende corporate movie of 3D-animaties? Wij hebben een idee...

Contacteer ons