Optimaliseer je workflow
met een webapplicatie op maat

De workflow binnen je bedrijf optimaliseren? Met een web app op maat geven we je stockbeheer, orderopvolging of e-commerce activiteiten extra power. Technologisch zetten we je webapplicatie volledig op punt. UX/UI-wise zorgen we dat gebruikers er vlot hun weg in vinden. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Wat is een web app?

Een webapplicatie is een op maat gemaakt programma of platform dat beschikbaar is via het internet. Een webbrowser volstaat om toegang te krijgen. En da’s handig. Je moet niks downloaden, niks installeren… Gewoon inloggen via je computer of smartphone en je bent vertrokken.

Waarvoor kan je een webapplicatie gebruiken?

Simpel: om de stroom van documenten in je onderneming of de facturatie in goede banen te leiden, weborders of reservaties te verwerken, je voorraadbeheer transparanter te maken, e-learningsessies te organiseren, … Kortom: om de workflow binnen je bedrijf te optimaliseren.

Gebouwd met best-in-class technologie

Na een strategische analyse van je behoeften en die van je doelgroepen kijken onze digitale experts met welke technologie we jouw web app het best opbouwen. We combineren daarvoor altijd stabiele en veilige open source technologie met cloud services. Symfony, Spring, ReactJS… Wij zorgen ervoor dat je webapplicatie er staat en perfect werkt.

Aandacht voor UX/UI-design

Niet enkel de technologie moet juist zitten. Ook de gebruikservaring en gebruikersomgeving verdienen de nodige aandacht. Onze designers maken van je web app daarom een aantrekkelijke tool die er goed uitziet en makkelijk navigeert. Een UX/UI-design in jouw stijl.

Wat zijn de voordelen van een web app?

Een webapplicatie vereenvoudigt bepaalde taken in je organisatie en verhoogt de productiviteit. Daarnaast hebben web apps nog meer voordelen. We zetten de belangrijkste op een rijtje:

  • Geen installatiekosten
  • Positieve ervaring bij klant en gebruiker
  • Gebruik op diverse toestellen via het internet
  • Makkelijk up-to-date te houden
  • Toegang voor meerdere gebruikers
  • Koppeling met ERP-systeem mogelijk
  • Te integreren in je webwinkel

Boost je digitale communicatie

Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, ontwikkelen we de digitale tools die jouw online prestaties boosten! De creatie van jouw website, web applicatie of zelfs een loyalty platform. Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?