Connecteer optimaal 
met collega’s en klanten

Wil je de communicatie met je medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders optimaal laten verlopen? Een performant intranet en extranet kan je helpen efficiënt te connecteren met je doelgroepen, binnen en buiten je organisatie.

Hoe begin je eraan?

Een intranet of extranet opzetten vraagt om het duidelijk aflijnen van je doelstellingen. Wie wil je bereiken? Waarvoor wil je het gebruiken? Welke functionaliteiten moet het bevatten?

Ga je voor een standaard applicatie of een digitaal platform op maat? Onze digitale experts onderzoeken voor jou welk model het best aan jouw verwachtingen beantwoordt.

Vertel ons jouw uitdaging

Waarom een extranet opzetten?

Wil je bepaalde data, informatie en documenten zoals brochures, technische handleidingen en newsletters beschikbaar maken voor mensen buiten je organisatie? Voor je netwerk van verdelers of leveranciers?

Wil je een spaarplatform voor je klanten opzetten? Dan is een extranet een dankbare tool. Zo’n afgesloten digitaal platform is exclusief toegankelijk en laat toe heel efficiënt contact te houden met een specifieke doelgroep.

De voordelen van een intranet

Gebruik je nog altijd e-mail om berichten of documenten met collega’s te delen? En gaan die mails hopeloos verloren of verlies je alle controle over de status van een document? Een intranet lost dat probleem op.

  • Een intranet structureert de communicatie tussen medewerkers.
  • Het verhoogt de productiviteit en vermindert de bedrijfskosten.
  • Het helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen (bv. tijdsregistraties, vakantieregeling,…).

Een intranet creëert een digitale werkomgeving waarin de juiste mensen elkaar makkelijker vinden en beter kunnen samenwerken. Berichten verspreiden, documenten versturen,… Via een intern digitaal netwerk, standaard of ontwikkeld op maat, verloopt de communicatie efficiënt en gecontroleerd.

Vertel ons jouw uitdaging

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je graag eens praten over hoe we jouw organisatie digitaal kunnen helpen accelereren? Laten we erover praten.

Maïkel


 

Bij verzending stem je in met zowel ons privacybeleid als de reCAPTCHA bescherming van deze site met de Google Privacy Policy en Terms of Service.