Versterk je visuele identiteit

Elk bedrijf en ieder merk vertelt zijn eigen verhaal. Maar hoe vertaal je dat visueel in een gepaste grafische stijl? Hoe geef je je merkidentiteit de juiste vorm? En hoe zorg je ervoor dat die huisstijl consequent wordt uitgedragen? Online en in print, op tv en in de winkel? Onze vormgevers hebben het antwoord.

Let's work together

Het juiste logo

Een logo voor een nieuw product of een bestaand logodesign updaten? Een videoanimatie van je beeldmerk maken? Onze designteams ontwikkelen het logo waar jij je product, organisatie of project meteen in herkent en dat perfect past bij het imago dat je wil uitstralen.

Huisstijl op maat

Een sterke merkidentiteit begint bij een goede huisstijl. Het geeft je organisatie een gezicht en laat je toe visueel consistent te communiceren. De huisstijl bepaalt immers de kleuren, de typografie, het gebruik van logo’s en andere grafische elementen voor al je offline, video- en digitale tools. Onze grafische ontwerpers helpen je alvast de essentie van je bedrijf of merk te vatten in een grafische stijl op jouw maat.

Folders & brochures

Je verhaal tastbaar maken? Met een mooi vormgegeven folder of brochure die je corporate image reflecteert en je boodschap boeiend brengt, in woord en beeld, heb je dat zo voor mekaar. Onze vormgevers maken er met oog voor detail altijd een aantrekkelijk visueel geheel van. Dat geven we je op een papiertje.

Jaarverslagen als visitekaartje

Een jaarverslag of duurzaamheidsrapport ontwerpen is een vak apart. Hoe giet je al die teksten en tabellen in een presentatie die uitnodigt om te lezen, in print en digitaal? Wij gaan resoluut voor de creatieve aanpak en zoeken steeds naar een evenwicht tussen vorm en inhoud. Een duidelijke structuur, respect voor de huisstijl, sprankelende beeldvorming, een aparte druktechniek, … Wij bedenken een grafisch design dat van jouw verslag een visitekaartje van je onderneming maakt.


Packaging met een verhaal

Packaging is zoveel meer dan een omhulsel van papier, karton of plastic. Mits het juiste design verleidt het doelgroepen en onderscheidt het jouw product van al die andere in het winkelrek. Onze packaging designers ontwerpen daarom verpakkingen die je merk een gezicht geven en je verhaal vertellen met pakkende kleuren, sprekende beelden en duidelijke productinfo. Mooi in lijn met je huisstijl. Catchy met het oog op ka-ching!

Digital design

Omdat je steeds vaker digitale tools gebruikt om klanten, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders te informeren en te engageren, is aandacht voor digital design een must. Maar hoe presenteer je jezelf online, mooi in lijn met je huisstijl?  Als creative & digital agency verzorgen we elk aspect van het digitale ontwerp van je merk zodat je op je website, in je e-mailings en via je socialemediakanalen de juiste merkbeleving kan creëren.

Geniet van een full graphic service

Wil je de aandacht trekken van je doelgroepen met een design dat eruit springt en jouw brand identity weerspiegelt én nog versterkt? Wij hebben de grafische experten in huis die het volledige ontwerpproces van jouw logo, huisstijl, brochure, jaarverslag, verpakking of winkelpromotiemateriaal met de grootste zorg voor hun rekening nemen. Van typografie tot drukwerkbegeleiding! Bij ons geniet je van een full graphic service.

Let's work together

Creatieve power nodig?
Laten we afspreken

Benieuwd hoe we de aandacht van jouw doelgroep kunnen trekken? Hoe onze creatives je merk een boost kunnen geven met een krachtig conceptbeeld, een stijlvolle huisstijl, mooi vormgegeven brochures, frisse content voor je socials, een opvallende corporate movie of 3D-animaties? Wij hebben een idee...

Contacteer ons