Je leads efficiënter opvolgen? Hen online op het juiste moment met de juiste content benaderen zodat ze zich persoonlijk aangesproken voelen en sneller getriggerd raken om een stapje verder te gaan in de customer journey of lifecycle? Van awareness naar conversie, van prospect naar lead, van klant naar trouwe klant?

Wat is marketing automation?

Marketing automation een onmisbaar onderdeel van elke online marketingstrategie.

Door gebruik te maken van een geautomatiseerd systeem kan je immers heel eenvoudig en gericht interessante prospecten blijven voeden en hen met de juiste boodschappen op het juiste moment tot actie aanzetten. Zo haal je met marketing automation al snel meer uit je marketing en sales.

De juiste content voor de juiste doelgroep op het juiste moment.

E-mailmarketing

Van alle digitale marketingtools is e-mail nog altijd een vaste waarde. Als je het goed aanpakt, kan je met e-mailmarketing dan ook efficiënt je doelgroepen informeren, klanten fideliseren en leads genereren. Een periodieke nieuwsbrief of een eenmalige mail?

Wij helpen je een geautomatiseerde e-mailcampagne op maat uit te werken. Meer weten over hoe wij met marketing automation en e-mailmarketing jouw sales kunnen boosten? Laten we afspreken.

marketing