Compass Group staat sterker dan ooit. Na een reorganisatie kijkt het foodservicebedrijf vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Om de nieuwe structuur voor te stellen en alle medewerkers zich erin thuis te laten voelen, organiseerden we op korte tijd een fijn personeelsevent.

Wat voorafging

De cateringsector had het de afgelopen jaren niet onder de markt. Compass Group bleef echter nooit bij de pakken zitten. Het stroomlijnde zijn werking en hertekende, na onder andere een aantal overnames, de hele structuur van ‘zijn huis’. Over de plannen had het eerder al gecommuniceerd naar zijn medewerkers.
Herinner je het hybride event dat we vorig jaar hadden opgezet om iedereen in te lichten en met elkaar te re-connecteren?

Transparante communicatie

Nu het nieuwe Compass huis klaar is, nodigden we in het voorjaar alle werknemers uit op een live kick-off evenement: het Connected Event. Dat gaf het foodservicebedrijf de gelegenheid om zijn teams, van de keukenploegen tot het management, samen te brengen, wegwijs te maken in de nieuwe structuur en de verbondenheid te versterken. Een reorganisatie roept tenslotte altijd vragen op.
Door transparant en open te communiceren, slaagde Compass Group er alvast in de rangen te sluiten.

Event boost teamspirit

Hoe konden we het nieuwe Compass huis beter inwijden dan met een gezellige housewarmingparty? We legden de welkommat klaar aan de Ghelamco Arena in Gent en trakteerden meer dan 300 medewerkers op een verhelderende plenaire sessie met toespraken van de ‘architecten’, gevolgd door een awardceremonie om enkele medewerkers in de bloemetjes te zetten, een walking dinner en een afsluitende party.
Alles verliep in een fijne, ontspannen sfeer. Happy house! 

Een visual artist maakte ter plaatse een schilderij dat de essentie van het event visueel samenvatte.

Het Connected Event

Het draaiboek van het Connected Event hadden we samen met de klant tot in de puntjes uitgewerkt. We schreven mee het script voor de informatiesessies, richtten de zaal huiselijk in en verzorgden de coördinatie, logistiek, technische support, regie en communicatie.
Da’s nu eenmaal de stijl van ons huis. Om de housewarming helemaal af te maken, voorzagen we ook een rondleiding in de Ghelamco Arena en kregen alle aanwezigen een coole button.
Als aandenken aan een geslaagd event én als extra aanmoediging om Compass Group te blijven helpen uitbouwen. Samen uit, samen thuis en samen klaar voor de toekomst. Wordt dus nog vervolgd.