Leads genereren
kun je ook met een beursstand

Stel: je neemt deel aan een beurs. Hoe val je dan op tussen al die andere exposanten en trek je bezoekers naar jouw stand? Of: je wilt er in de winkel of op een verdeelpunt uitspringen met je product en je verkoop versterken. Hoe doe je dat? Met de juiste stand en winkelpresentatie laten wij je alvast van je beste kant zien.

Als expert in standenbouw en beursinrichting nemen we je volledige project in handen:


 

Wij creëren een
decoratieve en
verkoopstimulerende
omgeving op
elke locatie.

Verras met een creatief decoratieconcept

Hoe trek je de aandacht op een (vak)beurs, congres of tentoonstelling, in een shop-in-shop, tijdens een opendeurdag of een ander evenement? Hoe communiceer je je corporate boodschap in een concrete fysieke ruimte?

Wij bedenken creatieve decoratieconcepten die naadloos aansluiten bij jouw imago en je boodschap begrijpelijk en opvallend overbrengen. In onze grafische studio ontwerpen we beursstanden in 3D en ontwikkelen we al het nodige decoratiemateriaal: van muurposters en wand-, raam- en vloerstickers tot displays, interactieve zuilen en videowalls.

 

 

 

 

Beursstand bouwen? Doe ‘t snel, eenvoudig én milieuvriendelijk!

Is ook in jouw organisatie tijd geld en duurzaamheid prioriteit? Kies dan voor een modulaire beursstand in lichtgewicht aluminium frames. Die is snel op te bouwen, makkelijk af te breken en perfect opnieuw te gebruiken.

Creatief kun je er alle kanten mee uit. En dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht zijn de profielen en panelen ook makkelijk te vervoeren en houd je je logistieke kosten onder controle.

 

 

Logistieke service inbegrepen

Wil je je stand geleverd en opgebouwd zien in Brussel, Parijs of Milaan? Wij zorgen dat al het materiaal op tijd van beurs naar beurs geraakt en je stand mooi opgesteld en weer afgebroken wordt. Heb je zelf geen plaats om alles na gebruik op te slaan, dan bewaren wij alles voor jou in ons depot. Ook logistiek hoef je je dus geen zorgen te maken.