Logo & corporate design
Versterk je brand identity

Elk bedrijf en ieder merk vertelt zijn eigen verhaal. Maar hoe vertaal je dat visueel in een gepaste grafische stijl? Hoe geef je je merkidentiteit de juiste vorm? En hoe zorg je ervoor dat die huisstijl consequent wordt uitgedragen? Online en in print, op tv en in de winkel? Onze vormgevers hebben het antwoord.

Van logo tot brand design

Is je huisstijl aan een opfrissing toe? Wil je een logo laten ontwikkelen voor een nieuw product of heeft je bestaande logodesign een update nodig? Wil je een videoanimatie van je logo? Onze designteams ontwikkelen een consistente huisstijl die als een rode draad doorheen je volledige communicatie loopt.

Huisstijl op maat

Die huisstijl bepaalt de kleuren, de typografie, het gebruik van logo's en andere grafische elementen voor al je offline, video en digitale tools. Onze grafische ontwerpers werken daartoe nauw samen met de opdrachtgever. Want om de essentie van een bedrijf of merk te kunnen vatten in een grafische stijl moet je weten waar het voor staat. Alleen zo creëer je een huisstijl op maat.

Laat je inspireren:

Welke offline tools passen
in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en met welke middelen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten