Brustor
Producent van zonwering

Brustor nv, met hoofdzetel in Geluwe (België), is gespecialiseerd in de productie van buitenzonwering, screens en Outdoor Living modules. Na de ingebruikname van de nieuwe productieruimte, met een state-of-the-art poederlakinstallatie, is Brustor in staat om kwalitatief hoogstaande zonweringen te produceren binnen de kortst mogelijke levertermijn. De gedreven R&D afdeling ontwikkelt jaar na jaar vernieuwende producten die via de productie-eenheden te Geluwe en Gullegem hun weg vinden naar klanten binnen en buiten Europa.

www.brustor.be

We herwerkten twee productbrochures voor de eindconsumenten: de Outdoor Living en de Sun Protection brochure.
Speciaal voor de vakbeurs Polyclose in Gent ontwikkelden we een saleskrantje dat een overzicht geeft van alle nieuwigheden bij Brustor.
Onze online experts namen de website onder handen. De site kreeg een redesign, zodat ook hier de focus ligt op sfeer en beleving.

Brustor zet zijn gamma in het zonnetje

De corporate identity van zonweringsspecialist Brustor kreeg onlangs een make-over. Wij ontwikkelden een reeks offline en online communicatietools waarin de nieuwe stijl mooi tot zijn recht komt. Om de naamsbekendheid en salesdriven conversies verder te ondersteunen, zetten we ook in op radio, social media en print.

De vernieuwde website is gemaakt met Drupal CMS en is vlot te raadplegen op tablet én smartphone
De vereenvoudigde structuur en intuïtieve navigatie garanderen een maximale user experience. Ook op smartphone

Brustor rolt nieuwe website uit

De nieuwe website van Brustor deed de zonneweringfabrikant stralen als nooit tevoren. D’M&S Online liet zijn architecten los op de webstek, die een oogstrelend design ontwierpen met bijzondere aandacht voor gebruiksgemak en intuïtieve navigatie. Met de dealer locator vindt de klant de weg naar het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Services