Webbureau met een missie

Uw website is uw online visitekaartje. Het spreekt voor zich dat die uw corporate imago uitdraagt én visueel aantrekkelijk is. De inhoud van uw website moet afgestemd zijn op uw doelpubliek en het is handig als die inhoud ook makkelijk (door uzelf) beheerbaar is. Uw nieuwe webstek moet ook gevonden worden op het web én klanten opleveren. Een kolfje naar de hand van webbureau D’M&S.

Wat kunnen wij als webbureau voor u betekenen?

Wij zijn experts in het ontwikkelen van commerciële en corporate websites die uw bedrijf, merk of product van kop tot teen belichamen. Gebruiksgemak, oogstrelend design en doordachte bezoekersflows spelen een hoofdrol. Het uiteindelijk doel? Meer bezoekers en meer conversies.

Hoe doen we dat?

D’M&S is een webbureau met een plan! We bouwen websites op basis van een weldoordachte aanpak. Alles start met een verkennend gesprek, waar we uw wensen nauwgezet en in detail overlopen. Aan de hand van deze input doen we research naar uw doelgroep en zijn (online) wensen. Vervolgens maken we een functionele analyse en een eerste aanzet tot een informatiearchitectuur.

Die is de basis voor de verdere uitwerking. We leggen u wireframes (schetsen van paginatypes) voor en werken flows uit voor de doelen die u online wil bereiken. Via een dynamisch proces en in nauw overleg met de klant, komen we tot een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke site. We testen en verbeteren de verschillende userflows en ontwikkelen op basis hiervan doorgedreven prototypes.

Uiteindelijk resulteren deze in het design van uw website. Hiervoor denken we niet in pagina’s, maar werken we met een designsysteem. Zo kunt u uw website in de toekomst op een eenvoudige en consistente manier uitbreiden met nieuwe features of pagina’s.

We laten onze code-goeroes los op de website, die deze uitwerken in Drupal. Voor het vullen van de site gebruiken we een content draaiboek. Onze experts zetten ook de nodige tools op voor het monitoren van uw nieuwe website, zodat we relevante data kunnen verzamelen.

Zo maken we van uw website een activerend online platform dat meer en waardevolle leads genereert.

Hand in hand met offline

Samen met online is offline een essentieel onderdeel van elke communicatiemix. Ook onze offlinecommunicatie-afdeling omvat een brede waaier aan diensten die uw bedrijf in de spotlight zetten. Een crossmediale ‘bril’ opzetten is volgens ons de beste manier om uw prestaties te analyseren, optimaliseren en activeren.

Welke online tools passen
in jouw marketingmix?

In het digitale tijdperk is een performante en solide online communicatiestrategie onmisbaar om zich als modern bedrijf op de kaart te zetten. Met onze expertise lokken we zoveel mogelijk gebruikers van de internetsnelweg naar uw virtueel én fysieke adres. Een attractief online platform opzetten, search engine optimized en gepromoot via een SEA-campagne? Een e-commercemodule in uw website integreren? Alles kan.

Contacteer onze experten