Meer leads door
online communicatie

Je wil meer clicks op je online banners, meer bezoekers op je site, meer conversies voor je webshop, meer leven op je sociale media? We’re on it! We boosten je online communicatie van a tot z: van advertentiecampagne tot zoekmachine-geoptimaliseerde website. Maar da’s lang niet alles.

Alles begint met de juiste data

Wat betekent crossmediaal voor jou? Daarvoor moeten we eerst meten hoe je merk vandaag presteert en weten waar je ermee naartoe wil. Observeren, oriënteren, creëren en activeren. Hebben we daarvoor offline tools nodig? Misschien, maar vooral een stevige portie creativiteit.

Offline blijft een medium met eindeloos veel (creatieve) mogelijkheden. Je wil de aandacht van je doelgroepen grijpen en leads genereren? Waarom zou je dan geen offline tools integreren in je crossmediale marketingmix?

SEO, SEA, mobile, video,
social, e-commerce...
Klaar om online te
scoren?

 

Bepaal je doelen en stem je online communicatie er op af, van lead generation tot contentmarketing. Alle online tools

Je wil meer interactie met je publiek? You got it!

De aandacht voor je merk verhogen en je online publiek met een sterk verhaal inpakken. Jouw online ambities zijn de onze! Maar eerst wat huiswerk. Hoe ziet je website eruit? Technisch, UX-, content- én design-wise? Scoort hij goed in de zoekmachines? Zijn de teksten SEO optimized? Activeert hij de juiste leads? En hoe doe je het op de sociale media? Geen erg als je niet alle antwoorden weet. Wij helpen je graag je online communicatieprofiel op scherp te zetten om daarna de interactie met je doelgroepen te stimuleren.

Welke online tools passen
in jouw marketingmix?

In het digitale tijdperk is een performante en solide online communicatiestrategie onmisbaar om zich als modern bedrijf op de kaart te zetten. Met onze expertise lokken we zoveel mogelijk gebruikers van de internetsnelweg naar uw virtueel én fysieke adres. Een attractief online platform opzetten, search engine optimized en gepromoot via een SEA-campagne? Een e-commercemodule in uw website integreren? Alles kan.

Contacteer onze experten