Exmar
Scheepvaartgroep in internationale olie- en gasindustrie

EXMAR is een onafhankelijke scheepvaartgroep in de internationale gas- en olie-industrie. Het Antwerpse bedrijf werd opgericht in 1980 maar dateert oorspronkelijk uit 1829. EXMAR vervoert LPG, NH3 en LNG, en levert diverse andere diensten binnen de sector. Zo verzorgt het niet alleen het transport van de gas- en olieproducten, maar ook het management van alle commerciële, technische en administratieve activiteiten.

Het Belgische EXMAR verzorgt het transport van aardgas over zee. Dit jaar kunnen ze uitpakken met een in het oog springend jaarverslag dat drijft op een originele beeldvorming.
Niet enkel de expressieve zwart-wit foto’s met de schepen in EXMAR-rood geven het jaarverslag extra cachet.

Jaarverslag Exmar legt nieuwe accenten

Hoe maak je van een jaarverslag een visitekaartje? Voor gastankerrederij EXMAR lieten we ons inspireren door de corporate kleuren. Het resultaat is een aantrekkelijk vormgegeven document met een heel eigen accent.

Services
Dankzij overzichtelijke infographics, tillen we het verslag naar een hoger niveau.

Jaarverslag EXMAR versterkt corporate imago

Sterke verhalen in een jaarverslag integreren, geven het corporate imago extra uitstraling. Maar ook het design draagt daartoe bij. Een frisse, moderne stijl met aantrekkelijke grafische elementen verhoogt de leesbaarheid aanzienlijk. Voor rederij EXMAR tilden we het verslag content-wise én grafisch mee naar een hoger niveau.

Services
Voor de 'Waasmunster', de nieuwste gastanker van de rederij Exmar, organiseerden we een groots doopfeest in de haven van Zeebrugge
Met slechts enkele dagen voorbereiding slaagden we erin om de locatie, het Zeestation in Zeebrugge, stijlvol in te richten
Met slechts enkele dagen voorbereiding slaagden we erin om de locatie, het Zeestation in Zeebrugge, stijlvol in te richten
Bijzondere aandacht ging naar de (brand)veiligheid in en rond het dok, maar ook op het schip zelf
De aanwezige vips kregen een exclusieve rondleiding aan boord

Exmar aan het doopfeest

Om de nieuwste gastanker van Exmar op een gepaste manier in te huldigen, ging de Belgische rederij in zee met D’M&S Events. Een stijlvolle feestzaal, een exclusieve rondleiding aan boord voor de vips, gevolgd door een walking dinner en een cocktailparty: D’M&S liet het schip waardig te water.

Jaarverslag van Exmar in de nieuwe huisstijl
Nieuwe website voor Exmar

De avonturen van Exmar

Voor het jaarverslag van EXMAR varen we altijd een aparte koers. Zo lieten we ons dit jaar inspireren door een strip over de avonturen van de scheepvaartgroep. Het verslag zat ook voor het eerst in de nieuwe huisstijl die we eerder al hadden ontwikkeld.

 

Services