Compass Group
Wereldwijd specialist in food service

Compass Group België is met een omzet van ongeveer 134 miljoen euro en zo'n 2000 werknemers een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt van catering en facility management. Dagelijks serveert het meer dan honderdduizend maaltijden vanuit meer dan driehonderd uitbatingen. Compass Group bestaat uit vier business units: Scolarest, Medirest, Eurest en Eurest Services. Hierlangs levert het een waaier aan diensten aan respectievelijk scholen, zorginstellingen, bedrijven en organisaties. Naast catering kunnen klanten rekenen op ondersteunende kwaliteitsdiensten zoals schoonmaak, onthaal, mailroom en coördinatie van vergaderzalen.

De finale vond plaats in Tour & Taxis, waar 11 teams tegen elkaar uitkwamen.
De 350 aanwezigen en de jury zagen hoe de deelnemers hun culinaire eer in 2 gerechten verdedigden.

Compass Group speelt de finale

Na de kwart- en halve finales vond op 29 mei de eindstrijd plaats van de jaarlijkse 'Batle of the Chefs', een initiatief van Compass Group waarbij het haar beste keukenteams tegen elkaar laat strijden in een kookwedstrijd. Voor de aanpak van dit event wees het kompas van de Britse multinational ook dit jaar richting het eventeam van D'M&S.

Om de doelgroepen te sensibiliseren en te activeren, bedachten we een nieuw concept: EnergIQ.
Het EnergIQ concept integreerden we in een gloednieuw online platform: www.energiq.be.
Via de blogartikels bieden we gevarieerde en geactualiseerde content rond gezonde voeding aan voor alle leeftijdscategorieën. Met tips, spelletjes, quizzen, recepten ...
Van posters voor in de klas tot leuke conceptbeelden voor op de website. Van een handleiding tot een aparte informatieve pagina op het platform voor de leerkrachten.

EnergiQ: een slim platform voor een nieuw (op)voedingsconcept

Scolarest, onderdeel van de Compass Group, beheert in België talrijke restaurants in onderwijsinstellingen, in alle netten. Meer dan lekkere maaltijden bereiden, wil het vandaag de directie, de leerlingen en hun ouders actief bewustmaken van de nood aan een gezond eetpatroon. D’M&S zette die missie kracht bij met een dynamisch en activerend online platform: EnergIQ.

Wij brachten het concept ‘Battle of the Chefs’ mee op smaak. We ontwierpen het conceptbeeld en maakten op basis hiervan ook de uitnodigingen.
Het team van ING ging met de overwinning aan de haal. De drie koks kregen behalve de titel en een reischeque ook een award – made by D’M&S: een 3D-print van een kokmes op een voet.

Compass Group organiseert een event om van te smullen.

Op 1 juni organiseerde ons eventteam de ‘Battle of the Chefs’ voor foodservicespecialist Compass Group. Tijdens de finale in Tour & Taxis streden 10 koksteams om de titel ‘Signature Dish of the Year’. De 250 gasten genoten met volle teugen van het kookspektakel. 

Via het online hospitalty platform kunnen vertegenwoordigers rechtstreeks inloggen en relaties uitnodigen voor events.
We ontwikkelden niet alleen het online hospitality platform, maar organiseerden ook incentives.

Hospitality platform voor Compass Group

Foodservicespecialist Compass Group wilde zijn vertegenwoordigers een tool geven om klanten en prospects uit te nodigen voor leuke events. Wij ontwikkelden daartoe een online hospitality platform waarop vertegenwoordigers kunnen inloggen en relaties rechtstreeks uitnodigen voor unieke events. 

Services