Opbouwpanelen op het dak zijn visueel storend in het straatbeeld, de geïntegreerde Solesia zonneleien en -pannen niet. Zo discreet deze esthetische oplossing is, zo opvallend is het advertentieconcept dat we voor Eternit uitwerkten. 

 

Aantrekkelijk concept

Bij de installatie van een zonnedak staat een optimale opbrengst centraal. Dat maximale rendement koppelden we aan de esthetische kwaliteiten van de Solesia zonneleien in een opvallende campagne. Het beeld van de ‘Eternit-rode’ bril met hartjesglazen waarin een Solesia zonnedak wordt gereflecteerd, staat symbool voor het visueel aantrekkelijke karakter en de mooie opbrengst van zonne-energie. Alles ziet er dus buitengewoon goed uit.

 

De toekomst bekijken door een rode, hartvormige bril? Met één opvallend beeld tonen we hoe Solesia dat voor mekaar krijgt.

Interactive tools for Batibouw

Ook onze afdeling Online ontwikkelde voor de grootste bouwbeurs van België een tool op basis van het brilconcept: een interactieve calculator waarmee bezoekers aan de Eternit-stand konden simuleren hoeveel een Solesia zonnedak kost. Een instructievideo legde ondertussen het zonnedaksysteem nog eens haarfijn uit.

www.solesiacalculator.com