Succesvolle leadgeneratie
Boost je sales

Weet jij wat er leeft in je markt en bij je potentiële klanten? En hoe je de aandacht van je doelgroepen kan grijpen en hen ertoe kan aanzetten om voor jou te kiezen? Met andere woorden: hoe genereer je waardevolle leads? Wij zetten je graag op weg.

Met een uitgekiende online marketingstrategie die focust op relevante content maken we mensen warm voor jouw bedrijf, merk of product. We ontwikkelen aantrekkelijke nieuwsbrieven, boeiende e-books of wervende e-mailcampagnes. We vergroten de awareness via de sociale media, met online video's, influencer marketing en meer digitale technieken.

Webtracking first!

Alles begint met een grondige analyse van hoe je vandaag digitaal presteert. Trekt je website de juiste bezoekers aan? Kan de traffic beter? Hoe gedragen bezoekers zich? Leveren je social campagnes de nodige conversies op?

Met de juiste webtracking- en analysetools brengen we alles mooi in kaart. Zo krijg jij een helder beeld van je digitale status.

leadfeedernormal

Online marketingstrategie

Pas als we een duidelijke kijk hebben op het gedrag van je doelgroepen ontwikkelen we een uitgekiende online marketingstrategie die focust op relevante tools en content waarmee we mensen warm maken voor jouw bedrijf, merk of product.

  • We ontwikkelen aantrekkelijke nieuwsbrieven, boeiende e-books of wervende e-mailcampagnes
  • We vergroten de awareness via de sociale media, met online video's, influencer marketing en meer digitale technieken.

Het ultieme doel? Jouw klantenbasis verbreden en via zoveel mogelijke contactmomenten de kans op conversie en lead generation verhogen.

Maak van anonieme bezoekers bekende klanten

Weet je niet wie de bezoekers van je website zijn? Dan loop je veel data en potentiële klanten mis. Je bent echter niet de enige. Wist je dat een gemiddelde website zo’n 98% van zijn bezoekers door de mazen van het net laat glippen? Hoe je die data, zelfs zonder voorgaande conversie, toch zichtbaar kan maken? Enter anonymous tracking!