Assa Abloy
Producent van automatische deursystemen

ASSA ABLOY Entrance Systems, onderdeel van het Zweedse ASSA ABLOY, is een wereldwijde leverancier van complete automatische deursystemen. 

ASSA ABLOY mocht niet ontbreken op de beurs Transport & Logistics in Antwerp Expo.
Ons standenbouwteam zorgde ervoor dat de toegangsspecialist er in de kijker liep.
Het blauw-witte decor oogde fris en modern en bood voldoende ruimte om (potentiële) klanten in stijl te ontvangen.

Transport & Logistics opent deuren voor Assa Abloy

Op 17, 18 en 19 oktober 2017 verzamelden professionals uit de logistieke sector zich op de beurs Transport & Logistics Antwerpen. Ook ASSA ABLOY was van de partij en dankzij de inspanningen van ons standenbouwteam kon de klant rekenen op maximale exposure.

Services
Het filmpje geeft op een duidelijke manier weer wat de grootste pluspunten zijn van werken bij Assa Abloy.
Het 30 seconden-filmpje wijst geïnteresseerden de weg naar een landingspagina die ons online team ontwikkelde.

Assa Abloy rekruteert via heldere animatiefilm

Assa Abloy, de nummer 1 in toegangsautomatisatie, is regelmatig op zoek naar nieuwe servicetechnici. Om die zoektocht eenvoudiger te maken, maakte D’M&S een animatievideo die we inzetten op social media. Het filmpje geeft op een duidelijke manier weer wat de grootste pluspunten zijn van werken bij Assa Abloy: veel vrijheid, een goed salaris, een job in de buurt en een servicewagen voor werk én privé. Wie doorklikt, komt terecht op een overzichtelijke landingspagina die ons online team ontwikkelde. Over vlot teamwork gesproken!

Boxmailing met gadget, begeleidende brochure en aantrekkelijke incentive
Om prospecten warm te maken voor Assa Abloy, stuurden we een boxmailing uit met een premium (een tool roll), een informatieve brochure en een krachtige call to action.

Assa Abloy roept op tot actie

De specialist in toegangstechnieken Assa Abloy zocht naar een manier om zijn industriële poorten in de kijker te zetten. Met een boxmailing van D’M&S, die een gadget, brochure en een aantrekkelijke incentive bevatte, zette Assa Abloy zijn deuren wijd open voor alle prospecten. En of de campagne ingang vond!

Services