Antargaz
Leider in de distributie van propaan en butaan

Antargaz is marktleider in de distributie van LPG in Europa (België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland). Elk jaar verdeelt Antargaz meer dan 600.000T butaan en propaan in gasflessen, tanks of via een gasnetwerk. Antargaz is ook leverancier van aardgas in Frankrijk en België. De onderneming telt meer dan 1000 medewerkers.

De visuals tonen een snoer met een stekker die vanuit de lucht ingeplugd wordt op het dak van een woning of bedrijfsgebouw. Zo weet iedereen meteen dat Antargaz nu ook elektriciteit levert.
Toen het bedrijf besliste om zijn activiteiten uit te breiden en voortaan ook elektriciteit aan te bieden, moesten particulieren en bedrijven hierover dan ook worden ingelicht. In het verlengde van vroegere bewustmakingscampagnes koos Antargaz voor de creatieve aanpak.

Antargaz lanceert doelgerichte campagne

Antargaz levert niet alleen gas aan particulieren en bedrijven, maar ook elektriciteit. Om dat grote nieuws bekend te maken bij zijn doelgroepen ontwikkelden we een campagne met een originele beeldvorming.

Iédereen vindt een gasaansluiting dankzij Antargaz, zelfs op de meest onbereikbare plaatsen. Deze insteek vertaalden we naar een beeld van een hond die diep in de grond aan het graven is en de headline ‘Hopeloos op zoek naar een gasaansluiting?’.
We goten het conceptbeeld in een opvallende advertentie die direct de aandacht trekt.

Beestig concept voor Antargaz

In het voorjaar werkten we nog een concept uit voor de projectmarkt, deze keer schakelde Antargaz ons in voor de particuliere markt. We stonden in voor concept, ontwerp en uitwerking van een opvallende advertentie voor gastanks. 

Met het conceptbeeld laten we in 1 oogopslag zien wat het voordeel is van het propaangasnetwerk van Antargaz
D'M&S stond in voor het ontwerp, concept en uitwerking van een sterke advertentie en poster.

EEN CONCEPT DAT KAN TELLEN VOOR ANTARGAZ

Energieleverancier Antargaz had een sterk conceptbeeld nodig voor een van zijn gasoplossingen: het propaangasnetwerk in tanks. D’M&S tekende voor concept, ontwerp en uitwerking van een opvallende advertentie en poster.

De campagnevisual: de aarde in de vorma van een gastank - het bewijs dat Antargaz voor elke situatie met een aangepaste gasoplossing een wereld van verschil kan maken
Antargaz lanceerde de 'Gas is onze wereld'-campagne

Antargaz maakt een wereld van verschil

Hoe kan een bedrijf zich onderscheiden in een competitieve markt? Gasleverancier Antargaz geeft het voorbeeld: met een origineel aanbod én een creatieve communicatiestrategie. Na een eerdere consumentencampagne richtte het zich nu tot de industrie.