AEG
Producent van huishoudelijke toestellen

AEG is een producent van huishoudelijke toestellen. Van de keuken tot de wasplaats. AEG levert al meer dan 130 jaar oplossingen voor een comfortabele gebruikservaring.

Om deze promotie bekend te maken bij de verdelers en hen ervan te overtuigen het promotiemateriaal (stickers, scheurblok en online banners) actief te gebruiken in hun winkels, werkten we het nodige communicatiemateriaal uit.
Gerichte online banners om ook online de boodschap duidelijk te maken.

AEG ACTIVEERT FLEXIBELE KOKS

Voor maximaal kookplezier moet je bij AEG zijn. Zeker nu het met de FlexiBridge inductiekookplaten een nieuwe dimensie geeft aan flexibel koken. Wij kruidden de communicatie rond deze innovatie met een gesmaakte promotieactie.

Ons eventteam bestickerde de belevingsruimte van AEG op Antwerpen Proeft! volledig in de campagnesfeer.
Als kers op de taart konden bezoekers een foto van zichzelf maken gehuld in stoom.
Om kans te maken op een gratis AEG-oven met stoomfunctie konden ze de foto meteen delen op Facebook en Instagram met als hashtag #steamfie.

Stomende #steamfieactie voor AEG op Antwerpen proeft!

U kon reeds kennismaken met de crossmediale campagne van D’M&S voor fabrikant van ovens met stoomfunctie AEG. Op het culinaire festival Antwerpen Proef! voegden we daar nog een origineel socialemedialuik aan toe.

Voor elk van de vier AEG ovens met stoomfunctie maakten we een beeld waarbij een hand stoom toevoegt aan een gerecht. Stoom is nu eenmaal het essentiële ingrediënt voor wie zijn kookkunsten naar een hoger niveau wil tillen.
We ontwikkelden verschillende tools voor op het winkelpunt (ovensticker, wobbler, tentkaart, stoepbord, scheurblok)
We ontwikkelden verschillende tools voor op het winkelpunt (ovensticker, wobbler, tentkaart, stoepbord, scheurblok)
Communicatie doorgetrokken op billboards.
Via een lanceringsbrochure en een video informeerden we het salesteam van AEG en de retail als eersten over het assortiment ovens met stoomfunctie en de promotiecampagne.
Ovensticker voor op het winkelpunt.

AEG stoomt crossmediale campagne klaar

Gezond koken. Met de juiste toestellen heb je dat in een handomdraai voor mekaar. Een oven met stoomfunctie is zo’n must-have voor liefhebbers van het betere kookwerk. Met Batibouw in zicht stoomden we voor AEG België een campagne klaar die deze smaakmakers van de gezonde keuken extra in de kijker zette.