Holeki
Groothandelsbakkerij

Holeki nv is een Belgische semi-industriële groothandelsbakkerij die zich toelegt op de productie van drooggebak (individuele gebakjes, ronde taarten en plaatgebak). Het biedt klanten (vooral in de retail) daarmee een uitgebreid assortiment aan van hoogstaand kwalitatief gebak, vers of diepgevroren.

www.holeki.be

Onze designers ontwierpen een brochure in frisse magazinestijl met veel kwaliteitsfoto’s van het gebak.
We verzorgden trouwens niet alleen het design. We bepaalden met moodboards ook de fotografiestijl om zo de beeldvorming te matchen met de nieuwe stijl.

Heerlijke vormgeving voor Holeki

Holeki produceert gebak op industriële en internationale schaal, maar met artisanale flair. Aanwezig zijn op beurzen is een belangrijke manier om de inkopers van retailers te overtuigen van de bijzondere kwaliteit. Maar dat moet je ook kunnen tonen.

We plaatsten advertenties in de maand- en themafolders van de distributeur van van food (en non-food) producten. De insteek was simpel: Holeki heeft een grote passie voor patisserie die met liefde gebakken wordt

Holeki toont zijn passie voor JAVA

Groothandelbakkerij Holeki is een trouwe leverancier van JAVA. Deze Belgische foodservice voor grootkeukens biedt in zijn ruime assortiment al een tijdje de kant-en-klare patisserie van Holeki aan. Iets om mee uit te pakken.

Services
We hielpen het natuurlijke yoghurtijs mee in de markt te zetten
We ontwierpen de verpakking van het natuurlijke yoghurtijs "Fresj"

Fresj verpakt

Voor de nieuwste creatie van groothandelsbakkerij Holeki begon D’M&S from scratch: de frozen yoghurt kreeg een naam en een aantrekkelijke verpakking, om met een wervende communicatiecampagne en blinkende promotieactie in de smaak te vallen bij de doelgroep. Via posters en leaflets moest de lekkernij nog meer ingeburgerd raken.