Meer leads?
Bouw je website uit tot een sales tool

Je website is je online visitekaartje. Ze draagt je corporate imago uit en biedt je doelgroepen precies wat ze zoeken. Maar hoe maak je je site aantrekkelijk voor bezoekers? En vooral: hoe zorg je ervoor dat ze je makkelijk vinden én verleid worden tot conversie. Onze webbuilders tonen je de weg.

Van UX-design tot conversie

Als websitebouwers hebben we de expertise om commerciële en corporate websites te ontwikkelen op maat van je bedrijf, merk of product. We voorzien een gebruiksvriendelijke structuur (UX-design) en zorgen dat alles grafisch snor zit. Met slimme technieken (en relevante content) houden we bezoekers geboeid en verleiden we hen tot een conversie van een contactaanvraag tot een aankoop.

Onze werkwijze

D’M&S is een webbureau met een plan! We bouwen websites op basis van een weldoordachte aanpak.

  • Alles start met een verkennend gesprek, waar we jouw wensen nauwgezet en in detail overlopen.
  • Aan de hand van deze input doen we research naar je doelgroep en zijn (online) wensen. Vervolgens maken we een functionele analyse en een eerste aanzet tot een informatiearchitectuur. Die is de basis voor de verdere uitwerking.
  • We leggen je wireframes (schetsen van paginatypes) voor en werken flows uit voor de doelen die je online wil bereiken. Via een dynamisch proces en in nauw overleg met de klant, komen we tot een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. We testen en verbeteren de verschillende userflows en ontwikkelen op basis hiervan doorgedreven prototypes.
  • Uiteindelijk resulteren deze in het webdesign. Hiervoor denken we niet in pagina’s, maar werken we met een designsysteem. Zo kan jij je website in de toekomst op een eenvoudige en consistente manier uitbreiden met nieuwe features of pagina’s.
  • Ten slotte laten we onze code-goeroes los op je website. Zij ontwikkelen je website in Drupal.
  • Voor het vullen van de site gebruiken we een content draaiboek. Onze experts zetten ook de nodige tools op voor het monitoren van je website, zodat we relevante data kunnen verzamelen en je site in de toekomst verder kunnen optimaliseren.

Zo maken we van je website een activerend online platform dat meer en waardevolle leads genereert.

Marketingtools à volonté

Online of social media advertising, content marketing, influencer marketing, videomarketing, e-mailmarketing, remarketing, marketing automation… Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, zetten we de digitale tools in die jouw online prestaties boosten! Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?