Brocom
Promotor van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Brocom werd opgericht in 1994 om de ‘kleine’ onafhankelijke verzekeringsmakelaar te differentiëren tegenover de grote bank-verzekeraars. Het deed dienst als een vzw die de verzekeringsmakelaars ondersteunde in hun activiteiten en een kwalitatief imago hielp op te bouwen. Vanaf 2005 verschoof de focus steeds meer naar het promoten en zichtbaar maken van de makelaar zelf. Van de 3500 professionele verzekeringsmakelaars in België zijn er vandaag 2200 aangesloten bij Brocom.

www.brocom.be
www.makelaarinverzekeringen.be

De lead generating campagnes vertrekken altijd van een landingspagina op de website van Je Makelaar. Daar kan iedereen met behulp van een dealer locator snel de makelaar in zijn buurt vinden en een formulier versturen.

Je makelaar wijst leads de weg

Meer waardevolle contacten genereren voor zijn onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Daartoe voert Je Makelaar regelmatig campagne rond actuele topics. Wij stuurden recent de bestaande communicatie van de lopende mobiliteitscampagne in de goede richting, met een mix van lead generating tools. Volgt u ons?

Services
Bezoekers konden op Batibouw deelnemen aan een online beursactie.
Een volgende stap in de nieuwe marketingaanpak was de ontwikkeling van twee lead generation tools.
Omdat de leads zichzelf aanbieden en tegelijk ook cruciale informatie delen, zijn contacten veel sneller en makkelijker gemaakt.
Ons online team werkte de beursactie uit op de website van Je Makelaar.

Je Makelaar, verzekerd van kwalitatieve leads

Eind vorig jaar ontwikkelden we nog www.makelaarinverzekeringen.be, de nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor Brocom, de organisatie achter Je Makelaar. Ter ondersteuning hiervan maakte ons online team nu ook twee lead generation tools, één voor het Autosalon en één voor op Batibouw. Het doel? Het contact stimuleren tussen (potentiële) klanten en lokale makelaars.

Handige zoekfunctie met duidelijke visualisatie van de makelaars op kaart.
Wij realiseerden een gebruiksvriendelijke en mobielvriendelijke site die de bezoeker dichter bij zijn makelaar brengt.

Klantvriendelijke website voor je makelaar

Brocom, de organisatie achter Je Makelaar, vroeg ons om zijn b2c-website in een nieuw kleedje te steken. Onze online experts ontwikkelden een gebruiksvriendelijke site waar dienstverlening op de eerste plaats staat. 

Services
Mobile optimized webpagina zet Je Makelaar met een knipoog in de kijker
In kranten en tijdschriften verscheen een reeks humoristische tekeningen die telkens een andere kwaliteit van de makelaar belichten
Adverteren op de achterkant van vrachtwagens bleek voor Brocom al eerder een goede keuze
Grote reclamedoeken tegen gevelstelling in de drukste winkelstraat van België, de Meir in Antwerpen
De cartoons werden ook op tankpistolen geplaatst

Je Makelaar tekent voor cartoons

Met de keuze voor een cartooncampagne begaf Brocom, dat onafhankelijke verzekeringsmakelaars promoot, zich op onbekend terrein. Een maximale visibiliteit bleek de sleutel naar succes. Met cartoons in de pers, op nieuwswebsites, vrachtwagens en zelfs op de Antwerpse Meir kreeg Je Makelaar de gevraagde visibiliteit.

Services