De juiste koelvloeistof voor de juiste motor vinden? Met de nieuwe online productfinder van Arteco Coolants is dat voor de automotive sector wereldwijd voortaan een koud kunstje. We ontwikkelden hiertoe een aparte site die we naadloos koppelden aan de bestaande corporate website.

Nieuwe productfinder

De website van Arteco Coolants, die we enkele jaren geleden al hadden opgefrist, heeft er dus een nieuwe feature bij: een productfinder. We ontwikkelden hiervoor een aparte site die we identiek dezelfde look-and-feel gaven als de bestaande website.
Waarom? Iemand die vandaag via www.arteco-coolants.com een product wil zoeken, komt terecht in de vertrouwde digitale omgeving van Arteco Coolants en vindt er direct zijn weg in terug. Geen verwarring mogelijk. 

Filters versnellen zoekopdracht 

Om het zoeken naar de juiste koelvloeistoffen te vergemakkelijken, voegden we een aantal handige filterfuncties toe. Algemene (per segment of merk) en heel specifieke (per techniek of toepassing). Afhankelijk van welke je activeert, krijg je de resultaten meteen te zien. Je kan die dan in detail bekijken en verschillende producten met elkaar vergelijken. Dat maakt het kiezen van de juiste koelvloeistof nog eenvoudiger en efficiënter. En dat was uiteindelijk toch de bedoeling. 

Universele tool voor een internationaal publiek

Omdat Arteco actief is van China tot Japan en van India tot België moest de productfinder eenvoudig toegankelijk zijn voor automotive bedrijven wereldwijd. De praktische opbouw, de talrijke filters en de mogelijkheid om te allen tijde een lokale salesmanager te contacteren, geven de tool alvast een universeel karakter. Opdracht geslaagd!