Mediafin
Uitgever van de Belgische zakenkranten De Tijd en L'Echo

Mediafin is een joint-venture van Rossel en De Persgroep. Het bedrijf werd in 2005 opgericht als koepel boven Uitgeversbedrijf Tijd en Editeco, de uitgevers van de zakenkranten De Tijd en L'Echo. Mediafin huisvest naast deze titels ook hun respectievelijke websites en de magazines Netto/Mon Argent en Sabato. Daarnaast is het voor 33,3% aandeelhouder van het carrièremagazine/website Vacature.

www.mediafin.be

Wij knipten mee het lintje door en trakteerden zo de jarige op een feestelijke openingsavond.
Wereldnieuws, Vlaamse economie, internationale, nationale en regionale politiek: vijftig jaar De Tijd is vijftig jaar vinger aan de pols van de geschiedenis.
De redactie besloot om een expositie te maken met voor elk jaar één opvallende voorpagina.

50 jaar De Tijd Tentoongesteld

Uitgeverij Mediafin wilde de vijftigste verjaardag van De Tijd niet onopgemerkt voorbij laten gaan en vierde dat met een expo in Tour&Taxis. Wij gaven op vrijdag 7 september de aftrap van het verjaardagsfeestje. In stijl, zoals het een gouden jubileum past.

Als uitgever van de toonaangevende zakenkranten De Tijd en L'Echo probeert het mediabedrijf elk jaar de volgende grote ontwikkeling te voorspellen en dit met de hulp vaneen even visionaire gastspreker.
Die visionair was dit jaar Steve Wozniak, de Amerikaanse ingenieur die in de beginjaren van Apple een groot aandeel had in het maken van de eerste echte personal computer.
Met bijna 1.000 aanwezigen steeg het aantal bezoekers voor dit event ook dit jaar weer enorm. Met het koninklijk pakhuis Tour & Taxis als locatie konden we de gasten echter meer dan voldoende verwelkomen.

Mediafin en Steve Wozniak duiken in de toekomst

Op 15 mei vond het jaarlijkse New Insights event van Mediafin plaats. Het was de 10e editie - ook voor het eventeam van D'M&S. Om dat te vieren pakte de uitgeverij van De Tijd en L'Echo uit met een internationale topspreker: mede-oprichter van Apple en visionair Steve Wozniak.

Services
Ons ervaren eventteam had zijn handen vol aan de meer dan 50 standen, 7 workshopruimtes en ruim 3.600 bezoekers.
In totaal stonden er meer dan 80 verschillende sessies op het programma.
Op zaterdag 18 november opende Finance Avenue 2017 zijn deuren op Tour & Taxis.
Bezoekers konden genieten van meer dan 80 financiële workshops.
Finance Avenue, waar spaarders en beleggers terecht kunnen voor informatie, tips, advies én antwoorden op al hun geldvragen.

Mediafin host recordeditie finance avenue

Op 18 november hostte uitgeverij Mediafin voor de 12e keer Finance Avenue, de grootste financiële beurs voor spaarders en beleggers. Ons eventteam organiseerde het prestigieuze evenement, waar een recordaantal van ruim 3.600 bezoekers de keuze had uit meer dan 80 financiële workshops.

Services
De keynote spreker van de avond was Philipp Vorndran, de marktstrateeg van het Duitse fondsenhuis Flossbach von Storch.
Locatie van dit jaarlijks event was het prachtige Hôtel de la Poste.
D’M&S richtte de zaal tot de puntjes in en organiseerde ook de catering.

2 KAPITALE EVENTS VOOR MEDIAFIN

Onze klant Mediafin (De Tijd/l’Echo) hostte 2 opeenvolgende financiële topevents in Brussel: Fund Awards 2017 en Investors Top. Op het programma stonden toonaangevende sprekers, hooggeplaatst publiek, belangrijke netwerkmomenten en een stijlvol walking dinner. D’M&S stond in voor de volledige organisatie van beide events. 

De grootste nationale geldbeurs voor spaarders en beleggers lokte heel wat volk!
De beursstand werd tot in de puntjes verzorgd door ons team van professionele standenbouwers.
Zelfs over de kleinste details werd nagedacht bij het opzetten van de stand.
Voor wie tussen pot en pint graag nog eens alles liet bezinken, voorzagen we een beleggerscafé.
Degenen die niet op de hoogte waren van het programma konden dit duidelijk mee volgen op de verscheidene programmatieborden.
Aan leuke rekwisieten ontbrak de stand alvast niet!

Een geslaagde wandeling voor Finance Avenue

Op zaterdag 19 november vond Finance Avenue, de grootste nationale geldbeurs voor spaarders en beleggers, plaats. Organisator Mediafin, uitgever van de kranten L'Echo en De Tijd, nam D’M&S Events als partner onder de arm. Een beurs van zo'n groot kaliber in goede banen leiden... Dat was voor ons een fluitje van een cent!

Services
Tijdens het aansluitend debat ging Frederik Delaplace, redactiedirecteur van De Tijd, in dialoog met de gastspreker
Met de jaarlijkse 'New Insights'-conferentie wil Mediafin het belang van innovatie en nieuwe inzichten voor economische groei in de kijker zetten
Met een boeiende lezing van 40 minuten over de sputterende wereldeconomie en hoe die opnieuw aangezwengeld kan worden serveerde Rodik de zaal een meesterlijk stukje economisch denkwerk

Mediafin event met topaffiche

Mediafin, de uitgever van de zakelijke kranten De Tijd en L'Echo, deed al voor de achtste keer een beroep om D'M&S Events voor de organisatie van het jaarlijkse 'New Insights'-netwerkevent. Met een gerenommeerde econoom als keynote spreker stond er alweer een mooie headliner op de affiche.

Mediafin pakt uit met vertrouwd concept

Voor de negende keer al deden Mediafin en KBC een beroep op D’M&S Events voor de organisatie van hun nieuwjaarsreceptie. De tijd lijkt geen vat te hebben op dit concept en na afloop vielen dan ook weer veel positieve echo’s te horen.

Tour & Taxis was opnieuw het decor voor dit jaarlijks druk bijgewoond netwerkevent

Events vliegt erin voor Mediafin

In het voorjaar was dronepionier Chris Anderson de centrale gast op New Insights in Tour & Taxis. Met D’M&S Events al voor de zevende keer achter het stuur, nam dit jaarlijkse netwerkevent van De Tijd en L’Echo opnieuw een hoge vlucht.

 

Services