CRC Industries Europe
Producent van chemische onderhoudsproducten

CRC Industries Europe, onderdeel van CRC Industries, Inc. produceert en levert chemische producten zoals reinigingsmiddelen, smeermiddelen, anticorrosieproducten, verven, onderhoudsproducten en andere specialiteiten. In Europa werkt CRC via zes dochterondernemingen gevestigd in Finland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden en Groot-Britannië. Voor alle andere Europese landen, zoals België, wordt er met nationale verdelers samengewerkt.

De visual verpakt de complexe kernboodschap - ‘dit smeermiddel mag gebruikt worden in een omgeving waar occasioneel contact met voeding mogelijk is’ - op een originele en heldere manier.
Het nieuwe conceptbeeld zal worden verwerkt in tal van tools, zoals in advertenties.

Campagne loopt gesmeerd voor CRC

Om hun aanbod smeermiddellen, geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, in de kijker te zetten, vroeg CRC ons om een sterk campagnebeeld te ontwerpen. Onze creatives ontwikkelden een visual met stopping power en in één flow ook een baseline die het nieuwe conceptbeeld perfect ondersteunt.

De visual toonde een hypermoderne werkplaats - de garage van de toekomst - waar de garagebots voor een gesmeerde service vertrouwen op de producten van CRC
Het concept werd ondertussen al uitgerold in point-of-salesmateriaal voor op het verdeelpunt zoals posters

Het loopt gesmeerd voor CRC

Van smeermiddelen tot reinigers, van anti-roestproducten tot lassprays. CRC biedt garagisten een totaalaanbod aan professionele onderhoudsproducten die het werken aan wagens een stuk eenvoudiger maken. Dat maakte de campagne al snel duidelijk.
D'M&S verzorgde de gerichte communicatie-actie met een sterke visual.