Never waste a good crisis. De uitbraak van de coronapandemie en de sluiting van bedrijfsrestaurants, schoolkeukens en eventlocaties was voor cateraar Compass Group het moment om met een eigen online premium takeawayservice voor particulieren én professionals te beginnen: Tom & Della’s. Wij ontwikkelden een webshop om van te smullen.

Handcrafted takeaways

In normale tijden kookt Gourmet Invent, de eventcateraar van Compass Group Belgium, voor Club Brugge, Zulte Waregem, R. Antwerp FC, KAA Gent, Waregem Koerse en een pak andere topklanten, -evenementen en -locaties. Door corona viel dat vorig jaar plots allemaal weg. Daarom bedacht het een nieuwe formule: de premium takeawayservice Tom & Della’s. Wij bouwden de webwinkel mee op en zorgden dat de handgemaakte verse takeaways yummie gepresenteerd werden. Het resultaat is om in te bijten, net als de salads, poké bowls en, binnenkort, de warme maaltijden die je er kan bestellen.

Gebruiksvriendelijke webwinkel

Onze designers en developers maakten van de Tom & Della’s webwinkel niet enkel een aantrekkelijk, maar ook een gebruiksvriendelijk e-commerceplatform. Voor de bezoeker én voor de beheerder. De eerste vindt er makkelijk zijn weg in terug. Tom & Della’s kan volledig zelfstandig de content en look-and-feel bepalen en aanpassen. Het is daarbij niet gebonden aan een vooraf gedefinieerde structuur of lay-out. Zo kan het bijvoorbeeld de kleurrijke vormen vrij over de pagina’s positioneren en op elk moment een aangename visuele dynamiek in de online winkel creëren.

Ook voor professionele klanten

Onze frisse en hapklare aanpak viel duidelijk goed in de smaak. Zo is de webshop sinds kort ook toegankelijk voor b2b-klanten en kunnen supermarkten, traiteurs,… met hun eigen account bestellingen plaatsen. Speciaal daartoe hebben we de mogelijkheid voorzien om verschillende prijstarieven per type klant in de site te integreren. Herhaalaankopen zijn bovendien easy peasy. Het aanbod zelf kan (en zal) trouwens nog verder worden uitgebreid met andere productgroepen zoals bv. warme maaltijden. Tot slot nog dit: Om die bestellingen vlot geleverd te krijgen bij particulieren én professionals zal de website in de toekomst gekoppeld worden met die van de logistieke partner van Tom & Della’s.

Er liggen dus nog wat kersen voor op de taart klaar!

www.tomanddellas.be

We ontwikkelden een webshop waar particulieren én professionals gezonde verse maaltijden kunnen bestellen.