Een tweetalig institutioneel event op de rails zetten? Dat deden we voor de ombudsdiensten van de spoorwegen, de post en telecom. Naar aanleiding van hun 30ste verjaardag organiseerden we een jubileumfeest op een sfeervolle locatie

Interactief jubileumevent

In 1993 werden in België de eerste ombudsdiensten opgericht, die voor het spoor, de post en telecom. Om deze historische gebeurtenis gepast te vieren, zetten we een evenement op touw in het Vaudeville Theater in hartje Brussel. Die locatie ademt grandeur, en dat was precies de sfeer die we voor deze gelegenheid zochten. Op het programma stonden speeches, een optreden van stand-upcomedian Bert Gabriels, een interactief panelgesprek, een slotwoord van Didier Reynders en een heerlijke walking dinner.

 

Van organisatie tot communicatie

Onze teams hadden de volledige organisatie van dit jubileum in handen. Van location hunting naar hospitality en de technische omkadering tot de communicatie. We zetten de hele uitnodigingsflow op, online en in print, blikten de eventvideo’s in en trakteerden de aanwezigen – er waren nauwelijks no-shows – op een inhoudelijk sterk en strak geregisseerd programma. De catering was de cérise sur le gâteau van een mooi institutioneel evenement.