Maak van uw evenement een onvergetelijke belevenis

Wat kunnen we voor u doen?

Als doorgewinterd evenementenbureau hebben we alles in huis om elk type bedrijfs- of privé-event over de hele lijn in goede banen te leiden. Op de geschikte locatie. Volgens een origineel concept. Met verrassende acts en animatie. Technisch perfect omkaderd. En voorzien van een culinaire cateringservice om duimen en vingers bij af te likken. Kortom, we bezorgen u en de aanwezige gasten steeds een geslaagde en onvergetelijke totaalervaring.

Zoekt u een professionele partner voor uw meeting, beurs, roadshow, VIP-hospitality event, incentive of team building? Heeft u nog een sterk idee nodig voor een evenement, congres of seminarie? Of wilt u een privéfeest organiseren met een exclusief tintje? Laat u dan inspireren door onze event aanpak.

Onze expertise speelt in ons voordeel, maar ook de unieke samenwerking met onze offline en online afdelingen maakt het verschil.

Totaalorganisatie met return on event

Onze ervaring geeft ons natuurlijk een belangrijke voorsprong. Maar ook met onze unieke structuur maken we het verschil. Voor specifieke aspecten van de evenementorganisatie kunnen we immers rekenen op de skills van onze offline en online collega’s. Het laat ons toe de printcommunicatie rond het evenement creatief en efficiënt in te vullen en online het verschil te maken (met registratieplatforms, e-mailings, save-the-dates …).

Welke eventtools passen
in jouw marketingmix?

Bedrijfsevent, congres, incentive, teambuilding of beurs. Voor elk evenement bent u bij ons in goede handen. Wij verzorgen de hele organisatie van a tot z zodat u op beide oren kunt slapen. Een origineel concept, een geschikte locatie, verrassende acts en een vlotte audiovisuele support. Met D’M&S Events in de driving seat kan u rustig achteroverleunen en genieten van een creatieve, strak georganiseerde totaalervaring.

Contacteer onze experten