Propaan in tanks promoten in België? Voor energieleverancier Antargaz zetten we een campagne op die onze digital marketeers, videomakers en webdevelopers visueel en contentwise extra power gaven.

Video als eyecatcher

Op de sociale media en de website verhoogden we de visibiliteit van Antargaz nog meer met een orginele video. Voor het scenario lieten we ons inspireren door de hoge energiefacturen en het ‘pil-concept’. Benieuwd naar het resultaat? Kijk op gastank.antargaz.be.

Concept krijgt vervolg

‘Propaangas. Voor een duurzame toekomst zonder kopzorgen.’ Met die boodschap lanceerden we vorig jaar, in volle energiecrisis, voor Antargaz een campagne die de voordelen van propaan in tanks moest bekendmaken in België. De conceptvisual van een tank die naadloos overgaat in een pilletje – versta: Antargaz neemt al je zorgen weg – verwerkten we nu in een aantal afgeleide digitale tools.

Extra power via social media!

 

Online marketing

Je merk in the picture zetten? Twee woorden: online marketing. Voor Antargaz stelden onze digital marketeers een plan op om op de sociale media en met Search Engine Advertising de aandacht voor de propaantanks van Antargaz continu hoog te houden. Via Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube,.... trekken we zo bijvoorbeeld leads naar de website, die we ondertussen hadden uitgebreid met een extra landingspagina over propaan in tanks. Kwestie van de conversies nog te verhogen en waardevolle data te verzamelen.