Würth is dé Duitse specialist in montage- en bevestigingsmateriaal voor de bouwprofessional. Het bedrijf biedt zijn producten zowel online als offline aan. Met een sprekende campagne zetten we de verkoop via de fysieke winkels in de kijker.

Online en offline beleving

De combinatie van online en offline verkoop blijkt ook voor Würth een schot in de roos. Klanten kunnen zowel 24/7 terecht in de webshop als in een netwerk van 29 fysieke winkels in België en Luxemburg. Nadat we eerder al de troeven van de webshop met een filmpje in de kijker hadden gezet, was het nu de beurt aan het activeren van de fysieke winkelbezoeker.

Van print tot de socials

Onze designers gingen meteen aan de slag met het foto- en videomateriaal: advertenties voor regionale vakbladen, korte video’s om in te zetten via de sociale media,… We leverden alles kant-en-klaar aan, zowel beeld als copy. En de medewerkers? Die vonden het fantastisch om reclame te mogen maken voor hún winkel. Met een glimlach, een aanstekelijk enthousiasme en een gezonde dosis fierheid namen ze plaats voor onze lens. Van betrokkenheid gesproken!