SMT loopt in de kijker op bouwbeurs Matexpo

Services Machinery Trucks, kortweg SMT liet zich van 6 t.e.m. 10 september van zijn beste kant zien op MATEXPO, dé vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk. Voor het uitdenken van het concept en de inrichting, decoratie en organisatie van de volledige beursstand had de machinedistributeur het eventteam van D’M&S ingeschakeld.

Distributeur van Volvo- en Sennebogen-machines 

Services Machinery Trucks is een toonaangevende distributeur van constructie-, overslag- en recycling¬machines van Volvo en Sennebogen. Absolute A-merken, waarvoor het ook een A-service levert. Het bedrijf verkoopt en verhuurt niet alleen Volvo- en Sennebogen machines, maar voert ook onderhoud & herstellingen uit en fungeert als consultant. SMT helpt bedrijven namelijk om uitvaltijd en onverwachte kosten te vermijden. Als allround machine-expert kon SMT natuurlijk niet ontbreken op MATEXPO (6-10 september) in Kortrijk. 

Stijlvol nature-concept 

MATEXPO is een tweejaarlijkse inter¬nationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. De 360 standhouders zijn voornamelijk importeurs van machines voor de bouw, recyclage, burgerlijke bouwkunde, goederen-behandeling, milieu en reiniging. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO meer dan 40.000 bezoekers. Omdat het essentieel is om zich te onderscheiden van de andere exposanten, vroeg SMT ons om zijn 15 x 25 m² stand aan te kleden. We ont¬wikkelden daartoe een nature-concept, dat groen, hout en andere natuurlijke elementen combineert. Behalve de stand zelf, creëerden we ook een apar¬te vergaderruimte, een lockerruimte én een outdoor terras. 

Geslaagde beursdeelname 

Onze eventexperts stonden niet alleen in voor het verfrissende concept, maar ook voor de op- en afbouw van alle meubilair en decoratie, en voor de inrichting van de tent. De deelname van SMT aan MATEXPO is dan ook niet onopgemerkt voorbijgegaan. De in het oog springende stand kreeg heel wat bezoekers en dus potentiële klanten over de vloer.