Agfa Radiology Solutions biedt een set digitale beeldvormingstools en -technologieën die, in één enkel beeld, alles tonen wat radiologen moeten weten om een snelle en nauwkeurige diagnose te stellen. Die boodschap vatten onze creatives samen in… één beeld.

Vereenvoudigde diagnostische beeldvorming 

Agfa Radiology Solutions is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van digitale oplossingen voor medische beeldvorming. De focus ligt op beeldkwaliteit (Musica), operationele prestaties (SmartXR) en heldere pathologievisualisatie (ScanXR). Door die expertise aan te bieden als één oplossing hebben radiologen zicht op een efficiëntere workflow en een optimale patiënttevredenheid. De productiviteit stijgt terwijl, dankzij de kwaliteit van de beeldvorming, de dosering röntgenstralen daalt. Één enkel beeld volstaat immers om een haarscherpe diagnose te stellen.

Visueel concept: 1 beeld vertelt meer dan… 

Om medische doelgroepen daarvan te overtuigen, bedachten we één beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Het idee: dankzij de uitmuntende diagnostische beeldvorming van Agfa Radiology Solutions zie je véél meer dan enkel het topje van de ijsberg; je krijgt meteen het groter geheel gepresenteerd, the bigger picture. Radiologen lopen zo niet het risico iets over het hoofd te zien en sparen heel wat kostbare tijd uit. Een visueel kraakhelder concept!

Flexibele beeldvorming & rollout 

Het beeld van de ijsberg – of toch het deel onder de waterlijn – kan heel flexibel worden aangepast in functie van verschillende specifieke diensten of producten. Handig om bijvoorbeeld extra beelden te tonen in PowerPointpresentaties binnen het kader van het ijsbergconcept.

Het beeld was al te zien op de beursstand van Agfa Radiology Solutions tijdens het European Congress of Radiology (ECR 2024) in Wenen en zal verder worden uitgerold in andere tools. Een huisstijlgids moet ervoor zorgen dat dit volgens de corporate guidelines gebeurt. Kwestie van de boodschap consistent in the picture te zetten.