Anders communiceren helpt om je brand awareness te verhogen. Vraag dat maar aan Vermo. Voor de specialist in aluminium carports, luifels en overkappingen bedachten we een communicatieconcept dat de merkbekendheid vleugels gaf.

Opvallend conceptbeeld

Wat je liefhebt wil je zo goed mogelijk beschermen. Dat is de boodschap die Vermo voor zijn klanten heeft. Je wagen of terras verdient toch een plekje uit de regen en de wind? Net zoals een gans zorgt voor haar jongen, neemt Vermo elk project daarom graag onder zijn vleugels. Het conceptbeeld en de slogan lieten daar alvast geen twijfel over bestaan.

Videoverhaal verleidt leads

Het verhaal van Vermo (en moeder gans) vertelden we in een reeks van offline en online tools, zoals een kort videospotje. Ideaal om de aandacht te trekken op de sociale media en zo leads naar de website te leiden. Enjoy!

Online marketing houdt de aandacht hoog

Onze online marketeers gaven de merkcommunicatie van Vermo nog meer vleugels met Google Ads en social media marketing. Korte, snackable movies waarin de producten centraal staan? Aantrekkelijke fotocarrousels? Postjes? We’ve got it covered!

POS in nieuwe stijl

Niet alleen online, ook in de toonzalen zetten we Vermo nadrukkelijker in de kijker. Vermo heette vroeger immers Vermo Carports. Dat vroeg dus om een opfrissing… De nieuwe toonzaal in Meerhout kreeg daarom alvast een aangepaste belettering. En binnenkort komt er nog een remake van de corporate brochure aan. Het verhaal is dus nog niet gedaan!