Een originele locatie, een concept dat er naadloos bij aansluit en een afwerking tot in de kleinste details. Die heilige drievuldigheid zorgt voor events met de verhoopte return. Zo ook voor diepvriesgroenteproducent Ardo na ‘vier dagen in het veld’.

Van veld naar unieke eventlocatie

Een evenement staat of valt met de keuze van een originele locatie. En dus werd speciaal een duurzaam tentendorp opgericht te midden van de velden tegenover de productiesite van Ardo. De opbouw en (rurale) decoratie namen niet minder dan 6 dagen in beslag, maar het resultaat sprak tot de verbeelding. Acht witte koepeltenten die perfect matchten bij het duurzaamheidsthema. Stijlvol, futuristisch én vlak bij de actie.

Eventcoördinatie
van a tot z

Gedurende de vier dagen in het veld namen we de hele coördinatie op de site voor onze rekening. Van de ontvangst door hostesses over de technische ondersteuning van de presentaties en de rondleidingen op het proefveld tot de hotelaccommodatie en shuttlediensten voor de gasten. En niet te vergeten, de gesmaakte catering.

(Pers)communicatie inbegrepen

Meer dan 800 deelnemers kwamen naar het Let’s meet in the field-event in Ardooie. Het resultaat van een weldoordachte communicatieaanpak met triggerende uitnodigingen en een online registratieplatform. De uitgekiende persstrategie was bovendien goed voor heel wat exposure in tal van media.