Er waait een nieuwe wind door onze online afdeling …

De internetdiensten van D’M&S ‘boomen’ en sinds november waait er een extra frisse wind door onze online afdeling. We beschikken vandaag namelijk over alle intellectuele eigendomsrechten van het failliet verklaarde online marketingbureau the AIM. Dit wil zeggen dat wij nu de websites en servers (incl. broncodes) van de voormalige klanten van het onlinemarketingbureau beheren.

Versterkte rangen, versterkte expertise

Er komen dan ook een pak nieuwe projecten aan. Maar dat wil niet zeggen dat we daardoor minder oog hebben voor onze bestaande accounts, integendeel. Intussen breidden we ons team uit en verwelkomden we een aantal extra internetmarketingexperts. Zo versterken we onze rangen én de kennis en expertise binnen D’M&S. En kunnen we meer dan ooit scherpstellen op digitale dienstverlening.

Tot uw dienst

Bel 050 40 20 60 of stuur een e-mail naar support@dms.be als u meer wilt weten over de groei van D’M&S. Of neem een kijkje bij onze online afdeling en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om uw website, SEO, SEA, video, social media of e-commerce, wij halen steeds het onderste uit de kan voor u. Nu én in de toekomst.