Online marketing

Heeft u een slapende website, zet uw bedrijf zijn eerste stappen in de online wereld of wil u net dat tikkeltje meer halen uit uw nu al performante website? Vertrouw uw online marketing dan toe aan de specialisten van communicatiebureau D’M&S. 

Voor het boosten van uw online aanwezigheid kunt u rekenen op ons. We tillen niet alleen uw website naar een hoger niveau, maar zorgen er ook voor dat er meer bezoekers op uw site terechtkomen. Dit doen we via een uitgekiende online marketing strategie die services zoals SEO, online advertising en e-mailingcampagnes optimaal combineert. Ons doel? Van uw onderneming een online succesverhaal maken!

Waarom online marketing?

Sommige mensen denken dat het werk gedaan is zodra hun website online staat. Zo werkt het uiteraard niet. Net als in de offline wereld is het ook online nodig om u kenbaar te maken aan uw potentiele klanten, ze eenvoudig de weg naar uw bedrijf te laten vinden én uw bedrijf via de juiste kanalen in de picture te zetten.

En bezoekers die niets komen doen op uw site, die brengen ook niets op. We zorgen ervoor dat bezoekers op uw site vlot hun weg vinden naar de juiste informatie en offertes aanvragen, bestellingen plaatsen, contact opnemen, brochures downloaden, enzovoort ...

Hoe doen we dat?

De online marketing afdeling van communicatiebureau D’M&S biedt een uitgebreide waaier aan services die uw naambekendheid verhogen en meer bezoekers en online leads genereren. Daarnaast hebben we specialisten in huis die uw digitaal platform analyseren aan de hand van concrete data. Zo leggen we de sterktes en zwaktes van uw site bloot. 

Aan de hand van onze bevindingen en op basis van uw wensen en doelstellingen, werken we een geraffineerde aanpak en strategie uit. Op úw maat en aangepast aan úw doelpubliek

Op regelmatige basis rapporteren wij u in begrijpbare taal de resultaten van de geleverde inspanningen. Onze experts sturen de opgestelde strategie en aanpak hands on bij, zodat we het potentieel van elke bezoeker maximaal benutten.

Ons aanbod online marketing diensten

We stellen u steeds een aanpak op maat voor. Onze service beperkt zich dan ook niet tot internetdiensten. Wij schotelen u een 360°-aanpak voor, die online en offline naadloos combineert. Via zo’n crossmediale benadering bereikt u verschillende doelgroepen op verschillende niveaus. Een aanpak die rendeert!

Welke online tools passen
in jouw marketingmix?

In het digitale tijdperk is een performante en solide online communicatiestrategie onmisbaar om zich als modern bedrijf op de kaart te zetten. Met onze expertise lokken we zoveel mogelijk gebruikers van de internetsnelweg naar uw virtueel én fysieke adres. Een attractief online platform opzetten, search engine optimized en gepromoot via een SEA-campagne? Een e-commercemodule in uw website integreren? Alles kan.

Contacteer onze experten