DiBO ontwikkelt en bouwt reinigingsmachines en -systemen. Voor hun superkrachtige en groene hogedrukreinigers creëerden we eerder al het concept ‘The green power’ (inclusief groene hulk). Om nu ook online meer power te genereren, klopten ze bij ons aan. Logisch: we power up your brand!

Social media upgrade

Als eerste creëerden onze designers een social media huisstijl. Die huisstijl goten we in een stijlvolle huisstijlgids vol richtlijnen en sjablonen. Zo kan DiBO vanaf nu consistent communiceren over alle kanalen heen. Dat zorgt op zijn beurt dan weer voor herkenbaarheid bij potentiële klanten.

Win-win!

We maakten een huisstijlgids om het merk consistent in alle media te activeren.

Green Power media

Daarna selecteerden we verschillende clusters op basis van de belangrijkste thema’s en maakten we hiervoor boeiende webcontent. De eerste cluster was die rond de GreenBoiler, een milieuvriendelijke brander die het water in de DiBO hogedrukreinigers opwarmt.

Onze content marketeers stelden een contentkalender op en creëerden aan de hand van de social media huisstijlgids mooie en informatieve posts. Van carrousels en een linkpost tot video’s, op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Next level online marketing

Onze online marketeers adverteerden deze social media posts op alle kanalen om zo een groter, en vooral gericht doelpubliek te bereiken. Daarnaast beheren en optimaliseren we ook tal van Google SEA campagnes om online omnipresent te zijn. En dat is nog lang niet alles… Er komt nog meer ‘green power’ aan, stay tuned!